16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSport„Rednic este un om josnic“

„Rednic este un om josnic“

Mircea Rednic nu pare sa se impace cu gindul ca a ratat sansa de a reveni pe banca Rapidului si continua sa-l atace pe actualul tehnician al echipei din Giulesti, Razvan Lucescu, despre care a afirmat ca nu a fost in stare sa cistige titlul in sezonul 2004/2005 desi a avut doua oportunitati pe finalul campionatului.


In replica, Razvan Lucescu l-a catalogat drept „josnic“ si „sabotor“ pe Mircea Rednic. „Cred ca s-a vorbit suficient despre acest scandal cu Rednic. Tin totusi sa fac niste precizari. Eu nu mi-am putut imagina ca exista un om atit de josnic, care sa atace atit de murdar, dupa ce el a sabotat in permanenta munca noastra de aici si, in special, pe a mea“, a spus antrenorul echipei din Giulesti.


Lucescu a mai spus ca nu intelege cum a putut Mircea Rednic sa il atace pe el si pe tatal sau, desi a beneficiat de ajutorul lor pe tot parcursul carierei acestuia. „A facut declaratii murdare impotriva a doi oameni care l-au ajutat. Unul este tatal meu, Mircea Lucescu, care i-a influentat pozitiv intreaga cariera. L-a ajutat cind l-a promovat de la juniori la Corvinul, l-a promovat la echipa nationala, l-a readus pe linia de plutire in ’85-’86, cind era in deriva, si i-a prelungit cariera de jucator aducindu-l la Rapid si facindu-l sa se retraga cu fruntea sus din fotbal. Iar al doilea sint eu, care l-am ajutat mai putin, este adevarat. Dar am pus umarul cind a fost numit in primul mandat ca antrenor la Rapid, iar a doua oara cind a cistigat titlul, iar eu eram vicepresedinte si am facut tot posibilul ca lucrurile sa iasa bine. Daca el uita aceste lucruri, atunci o sa-si uite si numele“, a precizat Lucescu junior.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS