11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Imi doresc un debut cu dreptul“

„Imi doresc un debut cu dreptul“

Poiana Cimpina – Minerul Motru


• Stadion „Cimpina“, astazi, ora 11.00.


Poiana: Banica – Ion Gheorghe, Dragan, Stere, Nanu – L. Dumitru, Ghiziviu, Lupsa, O. Tudor – M. Dumitru, Ticlea. Antrenor: Stefan Nanu.


Minerul: Andreescu – Amzucu, Balan, Naicu – Patru, B. Popescu, Stana, A. Popescu, Corcoveanu – Oprea, Glisca. Antrenor: Silviu Lung.


• Vor arbitra: Ad. Stanescu – I. Olteanu, B. Velicu.


• Observatori: E. Tudor, Gh. Moise.


Sperantele „minerilor“ din Motru intr-un debut fericit in noul sezon sint indreptatite, daca ne gindim ca elevii lui Silviu Lung (foto) nu au parasit terenul invinsi in campania de pregatire. Teoretic, Minerul Motru este favorita datorita experientei acumulate in Divizia B, in timp ce gazdele abia au revenit din esalonul trei, dar cu siguranta vor incerca sa compenseze prin ambitie si determinare.


Tehnicianul motrenilor stie ca un meci oficial nu seamana cu unul amical si incearca sa-si pregateasca jucatorii pentru un debut cu dreptul. „Imi doresc un debut frumos, pentru ca baietii sa prinda incredere. Mergem sa jucam bine si daca vin si rezultatele este si mai bine. Ne asteptam la un joc tare, dar le-am spus elevilor mei ca nu vreau sa prind pe vreunul ca se vaita sau ca reproseaza ceva arbitrului. Trebuie sa joace fotbal. Infringerile imi apartin mie, iar victoriile lor“, afirma Silviu Lung. In timp ce Minerul Motru are pe banca tehnica un antrenor cu experienta, calit in prima divizie, Poiana Cimpina este debutanta si la acest aspect, Stefan Nanu incercind sa impleteasca meseria de antrenor cu cea de jucator. Colegi in urma cu multi ani la Electroputere Craiova, Lung si Nanu se regasesc acum in postura de adversari. O alta revedere este cea dintre portarul Banica si Silviu Lung, antrenorul gorjenilor pregatindu-l pe goal-keeper in sezonul trecut la Universitatea Craiova.


Doar doi jucatori noi si-au facut loc in primul unsprezece de la preluarea echipei Minerul Motru de catre Lung, Naicu si juniorul Corcoveanu, restul evoluind sub culorile clubului gorjean si in sezonul precedent. „Minerii“ vor incasa, in cazul unei victorii, aceeasi prima ca si in campionatul trecut, 250 de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS