5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCodasele cauta primele puncte din acest sezon

Codasele cauta primele puncte din acest sezon

Pandurii – Poli Iasi


• Stadion „Municipal“, miine, ora 18.00 (Telesport).


• Formatii probabile:


Pandurii: Lung – Scarlatache, Bogoi, Trofin – Keca, Vancea, I. Stefan, Buia, Ursu – Vintilescu, Armel. Antrenor: Emil Sandoi.


Poli: Branet – Toma, Onut, Ciobanu, Bordeanu – D. Rednic, Gavatorta, Mitruc, Arhire – Bilba, Onofras. Antrenor: Ionut Popa.


• Vor arbitra: T. Lajos – D. Bargaoanu, Fl. Damaschin.


• Observatori: O. Goga, Gh. Constantin.


Dupa ce a exersat cu rezervele noua asezare tactica in amicalul cu Gilortul Tirgu Carbunesti, antrenorul Emil Sandoi le-a oferit si titularilor o experienta de acelasi fel in compania unei echipe de juniori din cadrul clubului. Se pare ca Scarlatache va reveni in primul unsprezece, inlocuindu-l pe R. Radoi intr-o linie defensiva de trei jucatori, la fel ca Buia, care ar putea evolua in spatele virfurilor Armel si Vintilescu. Dupa ce a fost folosit ca mijlocas la inchidere in primul meci sub tricoul „pandurilor“, bosniacul Boris Keca ar putea reveni la postul care-i convine cel mai mult, mijlocas dreapta, tehnicianul avind si solutia Bertea.


Indiferent de sistemul de joc sau de fotbalistii care vor reprezenta in teren gruparea gorjeana, obiectivul este clar, cucerirea celor trei puncte puse in joc. Optimismul debordeaza in tabara gazdelor, presedintele Marin Condescu fiind convins ca fotbalistii sai vor obtine primele puncte din Divizia A. „Sintem datori catre publicul spectator, catre suporterii nostri, catre cei care au inceput sa tina cu Pandurii Tirgu Jiu, sa le oferim cele trei puncte. Eu sint convins ca atit antrenorii, cit si jucatorii vor da tot ceea ce pot ei sa dea in acest meci“, a spus seful gruparii gorjene.


La fel ca echipa Pandurii, nici adversara de miine nu a acumulat vreun punct in clasament in primele doua etape, punindu-si sperante ca va sparge gheata in meciul de la Tirgu Jiu. Avind in vedere ca in etapa urmatoare primeste pe teren propriu pe Dinamo Bucuresti, jocul de la Tirgu Jiu este un bun prilej pentru moldoveni, dar si pentru gorjeni de a inaugura rubrica puncte din clasament. Interesul pentru acest meci se mentine la aceleasi cote ca la jocul de debut, suporterii „pandurilor“ asteptind de la favoriti prima victorie din Divizia A.


Clubul a sistat de ieri distributia abonamentelor, punind in vinzare 4.500 de bilete la acelasi pret ca si in prima etapa. Un bilet la peluze costa 100.000 de lei, la tribuna a II-a se poate intra cu 150.000 de lei, iar la tribuna 0 se platesc 200.000 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS