17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVulpescu: „Stiu ca nu o sa joc“

Vulpescu: „Stiu ca nu o sa joc“

Dupa plecarea surprinzatoare a lui Nicusor Banica de la Universitatea, inlocuitorul acestuia, Dragos Vulpescu, se teme ca nu va avea prea multe ocazii sa apere buturile alb-albastre, din pricina lui Mircea Bornescu, preferatul antrenorilor. Acelasi lucru a fost invocat si de Banica, acesta preferind un imprumut pe un an la Poiana Cimpina, decit sa faca tusa. Acest fapt a condus la rechemarea lui Vulpescu de la Oltul Slatina, echipa la care a fost titular in perioada precompetitionala, care era gata sa achite 50 de mii de dolari pentru un imprumut de un sezon. Dupa miscarile de trupe din lotul alb-albastru, oficialii Universitatii au refuzat tranzactia, iar fostul portar al „satelitului“ va incepe pregatirea de astazi sub comanda lui Ovidiu Stinga.


– Cu ce ochi privesti revenirea la Universitatea? Te incinta aceasta idee?


– Universitatea m-a atras dintotdeauna, insa nu pot spune ca sint entuziasmat de aceasta revenire. La Slatina ma simteam foarte bine, eram titular in fiecare meci si toata lumea era multumita. La Craiova nu stiu ce va fi…


– Erai foarte aproape sa semnezi cu Oltul Slatina, ce s-a intimplat?


– Intr-adevar, eram foarte aproape, insa nu stiu ce s-a intimplat in ultima perioada. Conducerea era de acord sa achite cei 50 de mii de dolari, dar cei de la Universitatea nu au mai raspuns la telefon. Apoi, m-au chemat la pregatire pentru ca a plecat Banica.


– Regreti ca te-ai intors acasa?


– Nu neaparat. Mi-ar fi placut sa ramin acolo, pentru ca imi era foarte bine, iar aici nu am amintiri prea placute din perioada in care evoluam la satelit. Au fost destule lucruri negative si mi-e teama ca vor continua. In plus, la Universitatea nu am prea multe sanse sa apar, pentru ca Bornescu este preferatul antrenorilor.


– Vrei sa spui ca nu ai incredere in noua conducere? Ti-e frica de concurenta?


– Nu vreu sa comentez ce a fost inainte si nici ce va fi, insa mi-e teama de viitorul meu. Sper sa ma insel in privinta lui Bornescu, pe care il consider un portar foarte bun si nu am nimic cu el, dar as vrea ca lupta sa fie dreapta.


– Este foarte bine sa ai o concurenta buna, pentru ca vei creste in valoare. Nu crezi ca acest lucru ar trebui sa te motiveze mai mult?


– Da si nu. Sint sigur ca o sa joc titular numai in cazul in care se accidenteaza Bornescu, iar asta nu ma incinta prea tare. Pentru mine este foarte important sa apar in cit mai multe partide, in acest fel pot creste in valoare. O sa fiu, probabil, titular la Primavara Craiova…


– Crezi ca Universitatea va reveni, dupa acest sezon, in Divizia A?


– Nu cunosc prea bine lotul actual si nu pot spune nimic acum. Mi-as dori sa revina in prima divizie, pentru ca Universitatea este un nume important in fotbalul românesc, iar publicul craiovean merita acest lucru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS