10.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportInfruntare de gradul zero pe „Municipal“

Infruntare de gradul zero pe „Municipal“

Jucatorii de la Pandurii au ratat cite 1.500 de euro in primele doua etape de campionat, bani proveniti din prime, daca ar fi invins pe Farul Constanta si Dinamo Bucuresti. Presedintele Marin Condescu a promis ca va plati cu 250 de euro fiecare punct cistigat, iar cum elevii lui Sandoi au incasat numai infringeri au ramas cu zero si in clasament si in buzunar. Acestia pot sa-si cistige primii bani in Divizia A si primele puncte, daca vor invinge in etapa viitoare pe „Poli“ Iasi, pe „Municipal“.


In aceeasi situatie cu „pandurii“ sint si fotbalistii de la „Poli“ Iasi, care nu au avut motive sa treaca pe la casieria clubului. Daca echipa Pandurii a confirmat ca joc in primele etape, dupa cum sustine antrenorul Emil Sandoi, este momentul sa confirme si ca rezultat, singura varianta care este luata in calcul de suporterii gorjeni fiind victoria.


Presedintele Marin Condescu a spus ca va fi suparare mare daca echipa sa nu va stringe trei puncte la finalul partidei cu moldovenii. „Va fi suparare mare daca nu batem pe «Poli» Iasi. Noi si spectatorii vom fi suparati“, a spus Condescu, care este convins ca echipa sa va obtine victoria.


Presedintele gorjenilor va negocia cu Marius Iordache abia dupa ce acesta va da explicatii asupra fugii sale de la Tirgu Jiu. „El trebuie sa explice de ce a plecat prima data si dupa aceea mai discutam“, a afirmat Condescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS