20.5 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBölöni are mari probleme

Bölöni are mari probleme

Dupa o evolutie excelenta sezonul trecut, cind Rennes a prins un loc de Cupa UEFA inaintea unor nume mari din campionatul francez, echipa pregatita de Ladislau Bölöni are un inceput de campionat sub orice asteptari. Cunoscuta ca o formatie care incasa cu greu goluri, iar pe teren propriu nu ierta pe nimeni, Rennes a fost in aceste prime trei etape ciuca batailor, incasind nu mai putin de opt goluri fara sa marcheze vreunul. In ultima runda, trupa lui Bölöni a mai primit o corectie, de data aceasta de la nou promovata Le Mans, care s-a impus acasa cu scorul de 4-0.


De Melo a reusit o dubla in prima repriza (‘8-p, ’33), la reluare, pentru gazde mai punctind Lucau (’55) si Bangoura (’78). Nici Nantes, echipa la care este legitimat Claudiu Keseru, nu a avut o zi mai buna, suferind, dupa doua victorii consecutive, prima infringere a sezonului, 0-2, acasa cu Ajaccio (Edson ’55, Rocchi ’72). Keseru nu a evoluat pentru „canari“.


In derbiul etapei, duminica seara, Olympique Marseille a terminat la egalitate, 1-1, partida de pe teren propriu cu campioana en-titre, Olympique Lyon. Gazdele au deschis scorul in minutul 7, prin Taiwo, iar lyonezii au restabilit egalitatea in minutul 35, gratie norvegianului John Carew, aflat la a treia reusita in acest sezon. In alta partida disputata duminica, AS Monaco s-a impus cu scorul de 2-1 pe terenul formatiei Strasbourg. Pentru monegasci au punctat Squilacci (’49) si Chevanton (’79), iar pentru gazde Le Pen (’90+2).


Iata si celelalte rezultate din runda a treia din Premier Division: PSG – Toulouse 2-0 (Pauleta ’43, ’61), Auxerre – Bordeaux 1-0 (Pieroni ’40), Lille OSC – Troyes 1-2 (Debuchy ’67 / Nivet ‘2-p, Dallet ’44), Nancy – RC Lens 1-2 (Zerka ’46 / Diarra ’14, Dindane ’20), OGC Nice – Sochaux 1-2 (Traore ’44 / Ilan ’79-p, ’80), Saint-Étienne – FC Metz 2-0 (Piquionne ’24, ’33).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS