17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Meciul cu Andorra nu este un antrenament“

„Meciul cu Andorra nu este un antrenament“

Opt jucatori au fost prezenti duminica, la Casa Fotbalului, la reunirea echipei nationale a României pentru meciul cu selectionata Andorrei, care va avea loc miercuri, de la ora 21.30, pe stadionul Gheorghe Hagi din Constanta, in grupa I de calificare la CM 2006. La Casa Fotbalului au venit Bogdan Lobont, Cosmin Contra, Cosmin Barcauan, Razvan Rat, Flavius Stoican, Gigel Coman, Gigel Bucur si Dorinel Munteanu, ei plecind spre Constanta cu autocarul.


Jucatorii constanteni George Curca si Cosmin Pascovici, precum si Tiberiu Balan (Sportul) au ramas la Constanta dupa meciul Farul – Sportul, de simbata, din etapa a 2-a a Diviziei A. Gabriel Tamas, Cristian Chivu, Florentin Petre, Mihai Tararache, Nicolae Dica, Razvan Cocis, Claudiu Niculescu si Daniel Niculae se vor deplasa de la Bucuresti la Constanta cu un avion charter inchiriat de FRF, in noaptea de duminica spre luni. Echipele Steaua, Dinamo si Rapid joaca duminica in etapa a 2-a a primului esalon. Adrian Mutu va sosi luni in cantonamentul echipei nationale.


Tricolorii sustin ca meciul cu Andorra trebuie tratat cu mare seriozitate. „Nu este un antrenament, ci un meci oficial, trebuie sa-l tratam cu seriozitate, ca sa n-avem parte de cine stie ce surprize neplacute. Ne asteptam la orice“, a spus portarul Bogdan Lobont.


La rindul sau, Dorinel Munteanu a afirmat ca Andorra a produs in trecut citeva surprize, dar este sigur ca acest lucru nu se va intimpla si in partida de miercuri. „Andorra este si ea o echipa, are 20 de jucatori… De-aia mergem in cantonament cu patru zile inainte, ca e meci usor? Vrem un joc bun si victoria. Sansele noastre de calificare nu sint foarte mari, dar vom incerca sa obtinem maximum de puncte in ultimele trei partide“, a spus Munteanu.


Si Cosmin Barcauan a sustinut ca nu mai exista echipe mari si echipe mici in fotbal. „Trebuie sa tratam foarte serios acest meci si sa il cistigam. Sper ca Andorra sa nu se vada nici pe teren, nu numai pe harta“, a comentat Barcauan

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS