10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSahtior este departe de Europa

Sahtior este departe de Europa

Echipa antrenata de Mircea Lucescu, Sahtior Donetk, si-a aratat limitele in partida sustinuta miercuri, pe teren propriu, in compania formatiei italiene Internazionale Milano. Meciul, care a contat pentru prima mansa a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor, a fost cistigat de oaspeti, cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Martins (’67) si Adriano (’78). La Sahtior, Razvan Rat si Cosmin Barcauan au fost titulari, Ciprian Marica a intrat pe teren in minutul 72, in locul lui Bielik, in timp ce Flavius Stoican a fost rezerva.


Mircea Lucescu a spus ca Inter a meritat victoria in partida de miercuri. „Trebuie sa o felicit pe Inter, care a jucat mai bine si a meritat victoria. Am inceput bine meciul, dar nu am reusit sa marcam. Am comis foarte multe faulturi, mai ales in repriza a doua, cind ne-am pierdut concentrarea, mai ales in zona centrala, unde jucam bine, de obicei“, a spus Lucescu.


„Il Luce“ a precizat ca fundasii lui Sahtior, printre care i-a enumerat pe Barcauan, Tolga si Lewandowski, sint buni pentru campionatul Ucrainei, „problemele aparind cind evolueaza in cupele europene“. „Vom face tot ce putem sa intoarcem rezultatul la Milano, dar 3-0 suna prea incredibil“, a incheiat Lucescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS