11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Nu va fi o minune daca batem pe Dinamo“

„Nu va fi o minune daca batem pe Dinamo“

Tibi Lung crede ca echipa sa, Pandurii Tirgu Jiu, are nevoie de noroc pentru a scoate un rezultat bun in „Stefan cel Mare“. „Nu va fi o minune daca batem pe Dinamo. Cu putin noroc, am putea invinge acolo. Va fi foarte greu, totusi“, a spus portarul „pandurilor“.


Lung sustine ca in meciul de debut cu Farul Constanta, scorul corect era unul de egalitate: „Am avut nesansa. Meritam cel putin o remiza. Asa ar fi fost corect, insa acum vom merge la Bucuresti sa jucam fotbal“.


Autorul primului gol in Divizia A pentru Pandurii Tirgu Jiu, Sorin Vintilescu, ar fi renuntat la aceasta onoare daca echipa ar fi cistigat. „Aceasta bucurie este umbrita de rezultatul final al meciului. As fi preferat sa nu marchez si sa cistige echipa“, a declarat golgheterul gorjenilor in sezonul precedent. Acesta dezminte ca s-ar fi ajutat de mina pentru a marca golul cu Farul Constanta, aceeasi concluzie fiind trasa si in urma vizionarii inregistrarii golului la emisiunile tv. „Credeti ca ne facea cineva vreun cadou daca marcam cu mina?. Daca era hent se vedea clar. Nu s-a vazut nici la televizor“, a comentat Vintilescu validitatea golului sau. O victorie cu Dinamo Bucuresti are o insemnatate dubla pentru atacantul „pandurilor“: „O mare surpriza pentru fotbalul românesc si o mare bucurie pentru toti oltenii“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU