17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMesaje de „dragoste“ de la ultrasi

Mesaje de „dragoste“ de la ultrasi

Dupa ce la antrenamentul de miercuri suporterii Universitatii au participat cu acuze la adresa celor care au imbracat tricoul alb-albastru in partida cu Dunarea Giurgiu, ieri, a aparut si un mesaj de „dragoste“ pe site-ul oficial al factiunii BLUE LIONS.


„Dunarea Giurgiu – Universitatea Craiova … 4-0 la pauza, 5-1 la final!!! Revoltator!!! Continua mizeria. Pina cind ? Am ajuns sa o traim si pe asta, sa pierdem la scoruri de maidan cu echipe de maidan. Ce mai urmeaza, domnule «Promovam dupa tur»?“, acesta a fost raspunsul suporterilor vizavi de isprava elevilor lui Ovidiu Stinga. In opinia celor pentru care Universitatea reprezinta totul, Catalin Craciunescu si restul companiei nu si-au dat interesul in partida mai sus-amintita, drept care au cazut in dizgratii si acolo vor ramine pina cind dovedesc contrariul.


Semnalul de alarma a fost tras, de acum incolo Adrian Mititelu si cei care conduc destinele acestei echipe trebuie sa puna piciorul in prag si sa aduca jucatori care se pot ridica la nivelul cerintelor, altfel riscam sa fim partasi la un razboi intre fani si favoriti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS