20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGeorge Feleaga: „M-au aruncat ca pe un gunoi“

George Feleaga: „M-au aruncat ca pe un gunoi“

Cu toate ca a fost capitanul echipei in ultimele confruntari oficiale din Divizia A si unul dintre cele mai bune produse ale Universitatii, George Feleaga a fost dat afara de conducerea alb-albastra fara nici un regret. Fundasul central regreta despartirea de Universitatea si spera ca intr-o zi sa revina in Banie. Intre timp, Feleaga a semnat un contract cu Juventus Bucuresti, alaturindu-se in acest fel lui Ovidiu Stoianof, Claudiu Tudor si Badaluta, jucatori care au parasit gruparea din Banie din cauza neintelegerilor cu staff-ul tehnic.


– Ce simti acum dupa ce Universitatea te-a renegat?


– Ma simt oribil, dar ma asteptam la asa ceva. Dar nu Universitatea a renuntat la mine, ci Ovidiu Stinga. Divergentele mele cu Stinga nu sint de ieri de azi, dar s-au amplificat de cind m-a folosit fundas dreapta. Nu am dat randament si l-am intrebat daca mai conteaza pe mine. Raspunsul nu mi-a picat bine deloc. A zis da, dar pe banca de rezerve.


– Cum s-a ajuns la excluderea ta, ce ti s-a reprosat?


– Pe mine m-a deranjat ca am fost rezerva in ultimele amicale, iar cu Dunarea Giurgiu mi-a dat impresia ca are ceva personal cu mine. Toti am evoluat foarte prost, de ce nu a dat afara toata echipa? Eu i-am picat in mina si… Mi-a spus ca nu am jucat nimic si ca nu mi-am dat interesul pentru echipa. Nu a fost deloc asa. Pur si simplu eram obositi.


– Dupa incident ati mai purtat alte discutii? Cum a reactionat Adrian Mititelu?


– Cu Mititelu nu am vorbit in viata mea. Stinga mi-a spus sa ma duc la sediul clubului, sa-mi i-au actele pentru ca sint liber, in rest nu m-a intrebat nimeni de sanatate. M-am dus, am gasit actele pe masa si salariul la zi. Imi pare rau ca nu mi-au spus mai de mult sa plec, pentru ca am simtit ca nu ma vor. Nu ma deranja prea tare si aveam timp sa-mi caut o echipa mai buna, poate chiar de Divizia A.


– Doar tu si cu Banica ramaseserati din vechiul lot. Cum comentezi?


– A mai fost Claudiu Tudor si Ovidiu Stoianof, dar ei au fost mai isteti ca mine si au plecat la timp, inainte sa inceapa bilciul. A venit rindul meu si, cine stie, poate urmeaza si Banica. Acum o sa-mi vad de treaba la noua mea echipa, Juventus Bucuresti, unde sper sa-mi fac treaba cit mai bine.


– Ce parere ai despre antrenorul Stinga?


– Nu as vrea sa comentez. Este un antrenor de viitor, cu multe idei copiate din Olanda, dar ca pedagog… Asa este la inceput, cind vrei sa le faci bine pe toate, dar nu ai destul timp la dispozitie si nici rabdare. Sper sa reuseasca si sa aduca Universitatea acolo unde ii este locul.


– Cum vezi viitorul Universitatii, crezi ca poate reveni in Divizia A anul acesta?


– Pentru mine Universitatea inseamna totul. A fost echipa pe care am iubit-o de mic si la care m-am lansat. Imi doresc din tot sufletul sa revina in Divizia A si cred ca sanse sint destule. Are un lot acceptabil, care, daca va avea sustinerea publicului, va reusi sa termine campionatul pe primul loc. Suporterii Universitatii merita mai mult decit o echipa in Divizia A. Merita o echipa de top.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS