23.9 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Am cea mai mare ambitie: sa cistigam la Dinamo“

„Am cea mai mare ambitie: sa cistigam la Dinamo“

Aflat de ani buni in curtea „ciinilor rosii“, Marius Scarlatache a debutat in Divizia A la Pandurii Tirgu Jiu. Urmatorul meci reprezinta o adevarata provocare pentru tinarul fotbalist, poate un bilet de intoarcere in „Stefan cel Mare“. Scarlatache recunoaste ca a avut trac la debut, fiind surprins placut de atitudinea publicului de pe „Municipal“, care l-a aplaudat in momentul in care a fost schimbat.


– Cum a fost debutul in Divizia A?


– Avind in vedere ca am doar 18 ani, cred ca a fost un debut reusit. Cred ca meritam mai mult, am jucat mai bine ca Farul. Probabil nesansa a facut sa pierdem. Sint un jucator polivalent. Am jucat pe mai multe posturi, dar domnul Sandoi mi-a gasit postul potrivit pentru mine si eu zic ca in partea dreapta dau cel mai bun randament. A fost prima etapa, a fost un debut cu trac, dar de acum incolo sper sa fie putin mai bine.


– Ai primit reprosuri dupa meci?


– Nu mi s-a reprosat nimic dupa meci. Chiar am fost surprins cind am fost schimbat ca spectatorii m-au apaludat. Cred ca specatorii m-au placut, chiar daca am venit de la Dinamo, echipa care nu este prea iubita aici. Spectatorii m-au primit destul de bine. Nu pot sa-mi reprosez nimic. Intr-adevar, au fost anumite faze, dar eu cred ca am facut un joc destul de bun, avind in vedere ca este primul in Divizia A.


– Ce inseamna pentru tine o victorie cu Dinamo ?


– Dinamo este clubul la care am jucat. Cred ca pentru mine, mai mult decit pentru fiecare jucator din echipa, inseamna foarte mult. Va fi foarte greu, dar noi speram. Am cea mai mare ambitie: sa cistigam la Dinamo. De la 16 ani domnul Andone m-a cooptat in echipa mare si ii cunosc foarte bine. E un lot foarte valoros, dar putem sa facem un rezultat bun acolo.


– Va fi o palma pentru Dinamo?


– Nu pot sa spun ca va fi o palma. Nu am apucat sa joc foarte mult la Dinamo, dar imi doresc victoria si sper sa reusim sa obtinem macar un punct. Va fi foarte greu, eu ii cunosc bine pe jucatorii de la Dianamo.


– S-a renuntat prea usor la tine?


– Nu pot sa zic ca s-a renuntat la mine, a fost un imprumut la Pandurii, eu imi fac treaba la echipa la care joc, nu imi pare rau, e chiar mai bine, e un pas inainte pentru mine.


– Daca invingeti, vei plinge sau vei ride?


– Cred ca ma voi bucura foarte mult.


– Te simti deja oltean ?


– Daca joc la Pandurii, sint oltean. Sper sa arat asta in teren. Mai ales impotriva lui Dinamo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS