17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Sper sa invatam din greseli“

„Sper sa invatam din greseli“

Infringerea echipei Pandurii Tirgu Jiu la debutul in prima divizie s-a produs din cauza greselilor in lant ale jucatorilor gorjeni, considera antrenorul Emil Sandoi. Acesta nu culpabilizeaza un jucator anume, pastrindu-si reprosurile individuale pentru sedinta tehnica a jocului, care va avea loc astazi.


„Au fost mai multe greseli la golul doi pe care l-am primit. Au fost doua greseli la mijlocul terenului, pentru ca erau ultimele secvente ale primei reprize si am avut doi jucatori care s-au eliminat foarte usor. Daca ar fi facut un fault tactic, poate ca repriza s-ar fi incheiat cu scorul de 1-1. In rest si la pozitionarea noastra in teren la faza fixa am avut de suferit. Este adevarat si cu sansa pentru adversar, dar eu sper sa invatam din aceste greseli si sa nu se mai repete. Au fost mai multi jucatori care au gresit. Mai multi jucatori puteau sa evite primirea celui de-al doilea gol“, a afirmat Sandoi.


Tehnicianul a reconstituit lovitua libera din care s-a primit golul doi la antrenamentul de ieri-dimineata, corectindu-i pozitia lui Tibi Lung in poarta in functie de piciorul cu care adversarul executa o astfel de lovitura libera. „Daca nu mai plonjezi, mingea iti revine in brate. Ai plonjat paralel cu linia portii. Daca ramii pe picioare mingea iti vine in brate“, au fost sfaturile lui Sandoi pentru Tibi Lung, sustinute practic de loviturile libere executate identic cu cele ale lui Apostol.


Pentru „panduri“, meciul cu Farul este de domeniul trecutului, iar dupa ce vor trage invatamintele de rigoare, bune si rele, trebuie uitat. „Avem etape importante in continuare, orice joc este important, trebuie sa fim conectati cit se poate de bine la miza tuturor partidelor. Ne ducem la Bucuresti sa jucam. Stiam in momentul in care am promovat ca ne vom confrunta cu echipe de top, cele mai bune din campionatul nostru. Nu ne sperie acest lucru“, gindeste in perspectiva Sandoi.


Giuchici se lasa asteptat


Atacantul Miroslav Giuchici, desi a sosit la Tirgu Jiu, nu s-a antrenat alaturi de jucatorii lui Sandoi, invocind probleme medicale. Deocamdata, intre gruparea gorjeana si fotbalist exista doar un acord verbal, urmind ca o decizie finala sa fie luata abia dupa vizita medicala. „Giuchici are o problema de sanatate, este intr-un program de recuperare. Este greu sa prevezi la un jucator perioada pe care o sta in activitate, sau cit sa nu faca antrenament cot la cot cu ceilalti colegi. Ma asteptam ca Arcanu, din punct de vedere al masei musculare, sa fie la un alt nivel, chiar si la Popete ne asteptam sa intre mai repede la antrenamente alaturi de coechipieri, depinde de la organism la organism“, a comentat antrenorul problemele medicale din echipa sa.


Portarul sirb Danilo Pustiujakovici a efectuat ieri vizita medicala la Craiova, dar transferul sau depinde de obtinerea permisului de munca in România. „Sintem la mina administratiei sa ne dea un aviz de munca si un permis de munca pe teritoriul României. Ne grabim cit putem de mult“, a explicat ofiterul de presa al clubului, Bogdan Tudor.


Cu Dinamo, de la ora 18.30


Televiziunea Telesport care transmite partida dintre Dinamo Bucuresti si Pandurii Tirgu Jiu, duminica, 14 august, a modificat ora de incepere de la 18.15 la 18.30. Adversara gorjenilor evolueaza miine in cupele europene, acest lucru constituind un avantaj pentru „ciinii rosii“, in opinia lui Emil Sandoi, care nu ia in calcul eventuala oboseala aparuta in urma acestei partide in tabara gazdelor. „La nivelul asta nu mai e vorba de oboseala. Sint echipe din campionatul italian care joaca atitea partide intr-un sezon. Nu trebuie sa fie un impediment pentru o echipa de Divizia A ca se joaca miercuri – duminica. Cred ca Dinamo are un avantaj, pentru ca pina la meciul cu noi disputa doua meciuri oficiale, pe cind noi nu am avut decit partida cu Farul“, a opinat Sandoi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS