17.2 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Putem sa ne impunem la Tirgu Jiu“

„Putem sa ne impunem la Tirgu Jiu“

Antrenorul echipei Farul Costanta, Petre Grigoras, a spus ieri ca are probleme de lot pentru meciul cu Pandurii Tirgu Jiu, care va avea loc duminica, in prima etapa a Diviziei A. „Baicu, Farmache, Voiculet si Posteuca sint indisponibili, in timp ce Lungu este incert. Stiu citiva jucatori de la echipa Pandurii, in special pe experimentatii Bogoi, Verdes, Buia, Tibi Lung sau Vancea. Deviza mea este sa ma preocupe in special jocul echipei mele si nu adversarul. Ma intereseaza atitudinea jucatorilor mei la fiecare meci. Nu stiu daca este un avantaj faptul ca intilnim o nou-promovata. Entuziasmul celor de la Tirgu Jiu va fi mare, vom avea parte si de un public galagios. Putem sa ne impunem, prin valoare, la Tirgu Jiu. Vrem sa incepem cu dreptul“, a spus Grigoras.


Tehnicianul constantean a afirmat ca isi doreste un sezon mult mai bun decit precedentul. „Nu am pierdut jucatori de baza. Omogenitatea echipei mele sper sa-mi aduca rezultate mai bune. Va fi insa foarte greu sa te bati cu echipe ca Steaua, Dinamo, Rapid, FC National, Poli Timisoara sau CFR Cluj, ultimele doua formatii investind enorm in aceasta vara“, a opinat Grigoras.


Farul are ca obiectiv clasarea pe una dintre primele doua pozitii in clasament sau cistigarea Cupei României. Bugetul gruparii constantene pentru urmatorul sezon este de 1,8 milioane de dolari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS