26.7 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Panduri“ pentru Divizia A

„Panduri“ pentru Divizia A

Ultima intilnire a „pandurilor“ cu publicul, inaintea debutului in divizia A, s-a consumat miercuri seara, cind a avut loc pe stadionul „Municipal“ prezentarea fotbalistilor divizionarei A. Peste 3.000 de suporteri i-au aclamat pe „actorii“ de pe teren in speranta ca vor avea ocazia sa faca acelasi lucru si dupa fluierul final al partidei cu Farul Constanta.


Spectacolul a fost deschis pe muzica etno a trupei Româncute, care i-a incalzit pe fanii prezenti in tribune, momentul culminant fiind atins cind s-au prezentat jucatorilor in stil NBA. Invitat special al acestui eveniment a fost cunoscutul comentator sportiv Cristian Ţopescu, care in cuvintul de deschidere a dezvaluit faptul ca a fost suporterul gruparii gorjene in sezonul trecut, cind a si cistigat pariul cu sotia sa, care mizase, in cursa pentru promovare, pe FC Sibiu.


Rind pe rind, au patruns pe teren portarii Lung, Balaet, Pindaru si Dossey precum si jucatorii de cimp Scarlatache, Bogoi, R. Radoi, Trofin, Vancea, Ursu, Buia, Stefan, Vintilescu, Armel, Popete, Verdes, Patrascu, Arcanu, Luca, C. Popescu, Lazar, Bertea, Bulica, D. Radoi, Sami Isam si Buca.


Conform spuselor presedintelui Marin Condescu, acesta ar fi lotul cu care Pandurii Tirgu Jiu va aborda primul sezon, inclusiv Miroslav Giuchici, care nu a fost prezent la acest eveniment, dar se afla in negocieri cu tirgujienii. Alt jucator dorit de echipa Pandurii este bosniacul Boris Keca, Sandoi facindu-i o oferta dupa ce acesta a fost data afara de la Steaua Bucuresti. Nu toti cei prezentati vor fi opriti in lotul divizionarei A, existind putine sanse pentru Sami Isam, Pindaru, Lazar sau Bulica sa intre in vederile lui Sandoi, fiind directionati catre echipele satelit, Minerul Motru si EMC Rovinari.


Pandurii are 3.400 de abonati


Clubul Pandurii Tirgu Jiu vinduse, pina ieri, 3.400 de abonamente, incasind aproximativ patru miliarde de lei. Pentru tribuna 0, unde un abonament costa zece milioane de lei, nu mai exista locuri. Pentru meciul cu Farul Constanta se vor pune in vinzare, in ziua partidei, 4.000 de bilete la preturile de 100.000 de lei la peluze, 150.000 de lei la tribuna II si 200.000 de lei la tribuna I. Abonamentele se gasesc la sediul clubului Pandurii din cladirea USMO, str. Victoriei nr. 22.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS