25.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Fiecare meci va fi capital“

„Fiecare meci va fi capital“

Meciul cu Universitatea Craiova, una dintre candidatele la promovare ale seriei a doua, a fost ultimul test al antrenorului Silviu Lung (foto) pentru a-si definitiva lotul pentru sezonul viitor. Acesta s-a oprit asupra a 26 de fotbalisti, care l-au multumit prin atitudinea aratata, in special, in victoria cu juvetii.


Portarii Andreescu, Munteanu si Balici, precum si jucatorii de cimp Amzucu, Naicu, Ion Constantin, Patru, B. Popescu, Stana, Cristea, A. Popescu, Lapadat, Oprea, Mieila, Nueleanu, Apostol, Soo, Nedelea, Trifu, Nicoloff, Volocaru, Glisca, Ureche, Caibar, Balan si Purcel sint cei alesi de fostul international pentru a apara culorile alb-negru ale echipei Minerul Motru. Este posibil ca „pandurul“ Negut sa se alature lotului motrenilor, dupa ce Sandoi a renuntat la serviciile sale. Pentru tehnicianul „minerilor“ fiecare meci este important, chiar si cele de pregatire, obisnuindu-i de pe acum pe elevii sai sa abordeze fiecare partida numai la victorie. „Este irelevant programul turului. Fiecare meci va fi capital. Imi convine ca joc primul meci in deplasare, nu neaparat cu o nou promovata“, este parerea lui Lung vizavi de programare.


Urmatorul meci amical al Minerului Motru va avea loc miine, in localitate, de la ora 11.00, acesta fiind practic o revansa fata de remiza, 1-1, de la Slatina, de simbata trecuta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS