26.7 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDossey este departe de Pandurii Tirgu Jiu

Dossey este departe de Pandurii Tirgu Jiu

Telenovela sosirii portarului ghanez Ibrahim Dossey la Tirgu Jiu continua, desi fotbalistul a fost prezentat pe stadionul „Municipal“. Acesta a ajuns la o intelegere cu oficialii gorjenilor, dar nu poate fi, deocamdata, legitimat, deoarece este sub contract cu FC Brasov. Cum clubul Pandurii nu este dispusa sa dea bani pentru perfectarea transferului, Condescu l-a trimis pe fotbalist sa-si rezolve singur problemele sau sa astepte pina se materializeaza clauzele din contract pentru a deveni jucator liber.


Cert este ca Dossey nu va fi apt pentru prima etapa a campionatului, fapt confirmat si de ofiterul de presa al tirgujienilor, Bogdan Tudor: „Stiu ca s-au inteles, dar Dossey mai are de rezolvat niste probleme personale la Brasov. Intelegerea este facuta, iar lucrurile se pot schimba de la o ora la alta. Este greu de crezut ca el va fi apt pentru prima etapa“.


Din cite se pare, FC Brasov are o datorie la Dossey de aproximativ 6.000 de dolari, iar daca nu ii plateste pina la o anumita data, pe la sfirsitul lunii august, devine jucator liber de contract, ceea ce-i intereseaza de fapt pe oficialii „pandurilor“. Alta clauza din contractul lui Dossey pe care Condescu vrea sa o speculeze este aceea ca portarul a aparat la Brasov doar in Divizia A, iar cum brasovenii sint in „B“, ghanezul devine automat liber de contract. Daca il legitimeaza pe Ibrahim Dossey, clubul Pandurii o va face prin una din echipele satelit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS