21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportOrice punct conteaza

Orice punct conteaza

Debutam pe 20 august, in deplasare, cu Rapid II


La tragerea la sorti a programului seriei a II-a a Diviziei B, Universitatea va avea o misiune extrem de dificila inca din prima etapa, va intilni „satelitul“ echipei Rapid, deplasare in care elevii lui Ovidiu Stinga sint obligati sa cistige pentru a trece cu bine pragul psihologic si, nu in ultimul rind, pentru a elimina handicapul de doua puncte cauzat de neindeplinirea baremului.


Daca ne uitam putin peste programul turului de campionat, putem spune ca nu vom avea viata usoara, pentru ca adversarele noastre au un inceput de program mult mai lejer, spre deosebire de noi, care avem de infruntat gruparile apropiate ale Petrolului si Sibiului. In plus, nici echipele bucurestene nu sint de neglijat, indiferent de locul de desfasurare, pentru ca vor juca la doua capete, si nicidecum in favoarea noastra.


Nu am putea spune ca ordinea ne dezavantajaza total, pentru ca daca reusim sa ne impunem in toate partidele de acasa si smulgem cit mai multe puncte de la FC Sibiu, Poiana Cimpina, Intergaz si International Ploiesti, putem spera la podium. Fiecare punct pierdut pe teren propriu poate conduce la dezastru, deci, pentru Universitatea, orice intilnire reprezinta un derby, chiar daca numele adversarului este Dinamo II, Juventus Bucuresti, CS Otopeni sau oricare grupare fara un trecut respectabil. Fiecare punct adus din deplasare poate insemna enorm de mult atunci cind se va trage linie si se va sti cine merita sa patrunda sau sa revina in Divizia A.


Sa speram ca alb-albastrii vor constientiza faptul ca blazonul Universitatii, care constituie un mare dezavantaj, deoarece adversarele vor fi mult mai motivate in lupta decit de obicei, trebuie respectat cu sfintenie, iar pentru asta este necesar ca fiecare partida sa fie tratata cu maximum de seriozitate.


 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS