22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSport750 de euro pentru victorie

750 de euro pentru victorie

Presedintele divizionarei A Pandurii Tirgu Jiu, Marin Condescu, a demonstrat ca se pricepe sa adune oamenii in jurul sau, organizind un miting spontan la stadionul „Municipal“ cu suporterii care vin zilnic sa observe stadiul lucrarilor de modernizare. Condescu s-a laudat cu stadionul, desi clubul nu are nici o contributie la cosmetizarea arenei, fiind folositi, exclusiv, bani publici.


Increzator in echipa sa, presedintele le-a promis celor prezenti ca Pandurii va obtine 11 puncte in primele cinci etape, spre incintarea asistentei. Condescu le-a dezvaluit fanilor ca un punct in Divizia A cistigat de elevii lui Sandoi se plateste cu 250 de euro, astfel ca o victorie este echivalenta cu 750 de euro. De asemenea, jucatorii vor incasa contractul de joc diminuat cu 25 %, procentul restant urmind sa fie achitat in conditiile atingerii obiectivului, adica mentinerea in Divizia A.


„Tot ce ramine pe piata luam prin echipele satelit“, este politica de transferuri a clubului Pandurii care aduna tot ce ramine de la adversarele sale.


Desi nu au facut inca jonctiunea cu echipa, Dossey si Giuchici sint atuurile scoase pe masa de Condescu la discutia cu spectatorii. „Cu Dossey in poarta, am spatele asigurat“, a spus presedintele, iar situatia lui Giuchici este speciala, deoarece el trebuie sa faca dovada ca va putea fi recuperat dupa accidentarea la calcii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS