14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportRazvan Fritea crede in promovare

Razvan Fritea crede in promovare

Ultimele transferuri realizate de Universitatea Craiova incep sa ne dea sperante in ceea ce priveste revenirea pe prima scena fotbalistica. In plus, compartimentele deficitare au fost completate de jucatori tineri si foarte talentati, atit Gabriel Apetrei, cit si Razvan Fritea fiind pilonii principali in realizarea promovarii consemnata in sezonul precedent de Jiul Petrosani. Ambele achizitii trebuiau sa faca ieri parte din lotul alb-albastru la singurul antrenament al zilei, sustinut pe terenul secund al stadionului „Ion Oblemenco“, insa Fritea nu s-a putut antrena sub comanda lui Ovidiu Stinga, deoarece a ajuns tirziu in Banie.


Razvan Fritea nu a putut sa inteleaga cum de a reusit Universitatea „performanta“ de a juca in Divizia B, dar asta nu l-a impiedicat sa semneze contractul cu echipa sa de suflet si sa declare ca a venit sa indrepte lucrurile. „Nu stiu cum de a ajuns Universitatea sa retrogradeze, pentru ca avea un lot valoros si un antrenor bun. Pentru mine ramine o enigma ce s-a petrecut in sezonul precedent, dar se intimpla si la case mai mari. Am semnat cu Universitatea pentru ca reprezinta o parte din istoria fotbalului românesc, o echipa cu o carte de vizita impresionanta, care trebuie sa revina acolo sus, unde ii este locul. Din acest motiv am acceptat imediat propunerea lui Silvian Cristescu, pentru ca sint sigur de promovare si as vrea sa fiu unul dintre cei care vor contribui la realizarea acestui obiectiv“, a spus internationalul de tineret.


„Suporterii sint dezamagiti, dar ii asigur ca Universitatea va redeveni o forta. Pentru acest lucru este nevoie si de ajutorul lor“, a spus Fritea, care catalogheaza publicul craiovean ca fiind cel mai patimas din intreaga tara.


Tot la capitolul achizitii trebuiau sa se numere si cei patru albanezi, insa nici ieri nu si-au facut aparitia, un oficial al clubului alb-albastru marturisindu-ne ca unul dintre ei intimpina probleme in obtinerea vizei, iar ceilalti au decis sa-l astepte. In orice caz, in zilele urmatoare acestia vor completa lotul lui Ovidiu Stinga, deoarece gruparea de pe Unirii 86 a inceput demersurile in vederea rezolvarii acestei probleme.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS