25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDossey vine la prezentarea „pandurilor“

Dossey vine la prezentarea „pandurilor“

Sosirea portarului Ibrahim Dossey la Tirgu Jiu se lasa in continuare asteptata, alimentind zvonurile ca acesta are probleme de sanatate. Prestatia lui Tibi Lung la ultimele jocuri de verificare, cind a incasat doua goluri din tot atitea suturi pe spatiul portii, impune sosirea ghanezului pentru a crea o concurenta la nivelul postului de portar, in conditiile in care Robert Balaet este accidentat. Presedintele Marin Condescu sustine ca Dossey se va integra lotului „pandurilor“ o data cu festivitatea de prezentare a echipei, programata pentru miine, de la ora 19.00, pe stadionul „Municipal“. „Dossey va fi prezent la prezentarea echipei. El este apt din punct de vedere medical si va putea fi folosit in meciul cu Farul Constanta“, i-a linistit presedintele pe suporterii gruparii gorjene, care si-au facut un obicei din a se aduna la stadion pentru a urmari stadiul lucrarilor si a comenta ultimele noutati de la nivelul Diviziei A.


Primarul vrea goluri in poarta „marinarilor“


Sosit din concediu, primarul municipiului Tirgu Jiu, Florin Circiumaru, a promis ca stadionul „Municipal“ va fi pregatit pentru debutul echipei Pandurii in Divizia A. Se mai lucreaza la suprainaltarea tribunelor in stinga si in dreapta celei oficiale, la asfaltarea parcarii si la montarea scaunelor. Circiumaru spera ca si echipa lui Sandoi sa se ridice la nivelul investitiilor de aproape patru miliarde de lei in baza sportiva. „Simbata, de la ora 18.00, va avea loc primul meci de fotbal in Divizia A pentru Pandurii Tirgu Jiu. Sint sigur ca si echipa va raspunde la eforturile pe care le-am facut. Noi ne-am inscris in termenul pentru finalizarea lucrarilor si speram ca si ei vor inscrie in poarta celor de la Farul. Pina joi se vor finaliza toate lucrarile“, a spus primarul Circiumaru.


S-a conturat lotul pentru „A“


Antrenorul Sandoi a anuntat dupa triunghiularul de la Rimnicu Vilcea ca, in mare, lotul de jucatori pentru sezonul viitor este cel folosit in cele doua reprize cu FC Arges si CSM Vilcea. Pina la inceputul campionatului pot aparea unele modificari, in functie de negocierile dintre conducere si reprezentantii jucatorilor. Deocamdata, Sandoi se bazeaza pe urmatorii jucatori: Dossey, Lung, Balaet, Pindaru – portari; Trofin, Bogoi, Romeo Radoi, Scarlatache, Luca, Iordache, Cristi Popescu – fundasi; Buia, Ursu, Iulian Stefan, Vancea, Dorin Radoi, Negut, Patrascu, Popete, Nica, Arcanu, Bertea – mijlocasi; Vintilescu, Armel, Verdes, Mircea Ilie, Giuchici, Lazar – atacanti. Jucatorii trimisi la „satelitul“ Minerul Motru ramin in atentia lui Sandoi, care poate apela la serviciile lor in functie de evolutia acestora.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS