23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSperante pentru Divizia A

Sperante pentru Divizia A

FC Arges – Pandurii 1-0


• A marcat: Prepelita ’13


FC Arges: Preda – Chita, Rohat, M. Radu, Negoita, Murgan, Prepelita, Poenaru (Neagoe), Bilasco, Tanase (Tanasa), Nastase. Antrenor: Sorin Cirtu.


Pandurii: Lung – Scarlatache, Bogoi, R. Radoi, Trofin, Ursu (Bertea), Vancea, Stefan, Buia, Vintilescu, Armel. Antrenor: Emil Sandoi.


Echipa Pandurii Tirgu Jiu s-a clasat pe ultimul loc al triunghiularului de la Rimnicu Vilcea, la care au mai fost prezente divizionara B CSM Rimnicu Vilcea si FC Arges, dar prestatia din repriza cu echipa lui Sorin Cirtu da sperante ca gruparea gorjeana poate face o figura frumoasa in Divizia A.


Cel mai important test inaintea inceperii campionatului pentru trupa lui Sandoi a fost pierdut la limita, 0-1, dar jocul „pandurilor“ a avut consistenta pina in fata portii lui Preda. Ce-i drept, golul marcat repede, in minutul 13, de Prepelita, i-a determinat pe argeseni sa faca pasul inapoi, lasind in sarcina lui Preda sa apere, aproape de unul singur, rezultatul. Experimentatul portar a avut citeva interventii de efect, spre deosebire de Tibi Lung, care a primit gol la singurul sut pe spatiul portii al pitestenilor. Lung a fost suprins de un sut plasat, expediat de Prepelita in debutul reprizei, elevii lui Cirtu conservind rezultatul cu ajutorul interventiilor excelente ale lui Preda.


La citeva minute de la deschiderea scorului, Buia a centrat pentru Armel, lovitura de cap a congolezului fiind retinuta in doi timpi de portarul advers. In minutul 18, Armel i-a intors serviciul lui Buia, dar Preda a respins in corner sutul acestuia. Ambitiile celor doi antrenori de a se impune nu au fost transpuse in teren, „victima“ din tabara gorjenilor fiind tocmai localnicul Ursu, inlocuit cu Bertea in minutul 30, dupa ce a gresit o combinatie cu Buia, iar Cirtu a dat un adevarat recital al vorbelor grele aruncate catre elevii sai, spre deliciul tribunei.


Dupa un sut bun al lui Stefan retinut de Preda, a urmat faza reprizei, reusita de Trofin, care i-a insirat pe argeseni pina in careul advers, a pasat la 11 metri pentru Stefan, dar sutul slab al acestuia a fost deturnat in corner de Preda cu un reflex de ultim moment. Forcingul „pandurilor“ a continuat, suturile lui Bertea si Buia gasindu-l de fiecare data la post pe goalkeeper-ul lui FC Arges. Argesenii au replicat pe final prin Bilasco, care a sutat mult peste poarta lui Lung, dupa o cursa pe partea dreapta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS