13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCu Universitatea cum ramine?

Cu Universitatea cum ramine?

Cu toate ca si-a bagat elevii in cantonamentul din Lunca Jiului pentru a-i prelucra in liniste si dupa bunul plac, Ovidiu Stinga a dat o fuga pina in „Ţara Lalelelor“, urmind sa se intoarca duminica. Stinga l-a lasat la cirma echipei pe secundul Daniel Mogosanu.


Antrenorul Universitatii l-a copiat intocmai pe patronul Adrian Mititelu, care se afla pe litoralul românesc, numai ca Stinga trebuie sa-si clarifice situatia cu echipa la care a evoluat pina in sezonul precedent, Helmond. Oficialii clubului olandez i-au propus prelungirea contractului de joc pentru inca un an, miine fiind ultima zi in care Stinga poate accepta propunerea. In cazul unui refuz, fostii sai colegi de echipa doresc sa-i faca o surpriza, un meci de retragere in care mijlocasul de 33 de ani sa fie in centrul atentiei.


Toate bune si frumoase, dar daca Ovidiu Stinga va fi convins sa-si continue cariera de fotbalist, cu Universitatea cum ramine? Mai ales acum, cind mai este foarte putin timp la dispozitie pentru a regla „mecanismul“ in vederea telului propus si nici aceasta evadare nu este tocmai binevenita…


Albanezii ajung astazi


Programati sa soseasca in România inca de marti, cei patru jucatori albanezi aflati in atentia Universitatii au mai tras putin de timp, din motive necunoscute, insa urmeaza sa-si faca aparitia astazi, dupa cum sustin oficialii craioveni. Este vorba despre un atacant de 25 ani, un mijlocas de 21 de ani si doi fundasi centrali de 20, respectiv 22 de ani, care vin in Banie pe filiera impresarului Stefan Kokoneshi, cel care a adus in România majoritatea jucatorilor din Albania, cel mai cunoscut dintre ei fiind Duro. Acestia ar putea fi prezenti la intilnirea de la Vilcea, daca ajung devreme in tara, dar nu vor evolua si nici nu vor face vreun antrenament din pricina oboselii acumulate pe drum. Cel mai probabil, cei patru „magnifici“ vor intra in normal abia miine, la ultima sedinta de pregatire a saptaminii. De valoarea acestora urmeaza sa se lamureasca Ovidiu Stinga, cind va reveni in Craiova, intre timp fiind supervizati de secundul Mogosanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS