13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCagnea nu a vrut sa fie marioneta

Cagnea nu a vrut sa fie marioneta

Aflat inca de la inceputul pregatirilor in lotul alb-albastru, Adrian Cagnea spera sa imbrace tricoul Universitatii si in partidele oficiale, nu numai in disputele prietenesti si nicidecum sa completeze „satelitul“ din Divizia C. Unul dintre inconvenientele invocate de juniorul Clubului Sportiv Scolar, care a refuzat sa se mai prezinte la antrenamentele lui Ovidiu Stinga, a fost contractul de joc impus de catre oficialii craioveni, care cuprindea o perioada de cinci ani si un salariu de 400 de euro pe luna. Insa nu banii au contat prea mult in acest „divort“. Adrian Cagnea nu a fost de acord cu durata de care urma sa fie legat de Universitatea, mai ales ca urma sa ajunga la Primavara Craiova, a carei banderola de capitan a purtat-o la Memorialul „Cristi Neamtu“.


„Mi-am dorit mereu sa joc pentru Universitatea, echipa mea de suflet, insa nu puteam sa semnez un contract pe cinci ani si sa joc numai in Divizia C. Nu banii m-au interesat, dar am virsta la care trebuie sa arat tot ce pot“, a spus jucatorul care se afla deja in pregatiri cu o alta grupare, divizionara B CSM Rimnicu Vilcea.


„I-am spus lui Stinga faptul ca nu ma intereseaza echipa a doua si ca vreau sa plec. A incercat sa ma intoarca din drum, dar nu a reusit. Nicidecum nu am fugit, asa cum sustin oficialii. Chiar daca aveam optiunea sa fac trecerea la echipa mare, nu puteam accepta varianta «satelitului», pentru ca exista riscul sa ma plafonez sau, mai grav, sa ma accidentez, pentru ca acolo se joaca un alt fotbal, mai dur. Daca m-ar suna sa revin la antrenamente, acum as lua trenul si m-as intoarce, dar contractul sa convina ambelor parti“, a completat jucatorul de 17 ani.


In cazul in care Universitatea intentioneaza sa-l achizitioneze pe Adrian Cagnea, care este foarte aproape de semnarea unui contract cu CSM Rimnicu Vilcea, Adrian Mititelu va trebui sa achite catre CSS Craiova trei mii de euro, grila de formare, plus zece la suta dintr-un eventual transfer, factori neagreati de oficialii de pe Unirii 86. Cagnea este cel de-al treilea jucator de care alb-albastrii se despart fara voie, dupa ce Claudiu Tudor si Ovidiu Stoianof au ales sa evolueze pentru Juventus Bucuresti, in detrimentul Universitatii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS