22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albastrii vor sa invinga

Alb-albastrii vor sa invinga

Pentru a se suda cit mai rapid relatiile de joc, oficialii Universitatii Craiova au cazut de acord cu conducerea celor de la CSM Rimnicu Vilcea in vederea sustinerii unei partide amicale. Interesul alb-albastrilor pentru aceasta intilnire a fost cu mult mai mare decit cel al vilcenilor, pentru ca Universitatea a pierdut in deplasarea de la Mioveni, iar elevii lui Ovidiu Stinga trebuie sa elimine tracul disputelor din deplasare, pentru ca obiectivul prestabilit sa nu sufere modificari pe parcurs.


In plus, juvetii au de demonstrat ca formeaza un lot capabil sa evolueze in aceeasi nota ca in intilnirile de pe teren propriu, ca merita sa imbrace tricoul celei mai iubite echipe din Oltenia si, nu in ultimul rind, ca timpul care s-a scurs nu a fost irosit.


Astazi, de la ora 18.00, pe stadionul „Zavoi“ din Rimnicu Vilcea, Universitatea trebuie sa invinga echipa CSM din localitate, pentru ca moralul bun sa-si faca aparitia inaintea debutului de campionat, mai ales ca pretentiile sint mari, iar drumul este destul de anevoios.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS