6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSuporterii vor echipa!

Suporterii vor echipa!

Promisiunile facute de Adrian Mititelu catre patimasii suporteri olteni par sa fi fost doar niste vorbe aruncate in vint, in curtea Universitatii ajungind, pina in prezent, doar jucatori din esaloanele inferioare, a caror experienta si valoare stau sub semnul intrebarii. Pentru a mai imbunatati lotul lui Ovidiu Stinga, patronul Universitatii a completat rindurile cu citiva fotbalisti proveniti din Divizia B, iar pentru a-si nuanta credibilitatea a apelat si la jucatori de peste hotare, in mare majoritate prieteni cu jucatorii, nicidecum fotbalisti.


Aceste lucruri au iritat si vor irita in continuare ultrasii, increderea lor in cei care dirijaza echipa fiind, din nou, calcata in picioare. Dupa intrevederea lor cu Adrian Mititelu, de la inceputul mandatului, la care au primit numai raspunsuri afirmative la toate cererintele (jucatori de valoare cu ajutorul carora Universitatea sa revina imediat in Divizia A si sa dispara de pe echipamentul favoritilor si din stadion firmele celui care a retrogradat simbolul Baniei), suporterii au acordat, fara nici o clipa de zabovire, votul de incredere. Nu acelasi lucru putem spune si despre finantatorul juvetilor, care pare sa fi uitat de toate acestea, pentru ca nici fotbalistii despre care vorbea nu au venit si nici echipamentul nu a scapat de murdarie, drept pentru care, rind pe rind, factiunile din Peluza Sud il trag de mineca pe Adrian Mititelu.


Unul dintre aceste grupuri razvratite este BLUE LIONS, care, ieri, a lansat pe site-ul sau oficial un nou comunicat menit sa-l trezeasca la realitate pe cel care a confirmat zicala, conform careia de la vorbe la fapte este o distanta foarte mare, in plus, sa dai din gura nu te costa nici un ban. In urmatoarele rinduri vom prezenta in detaliu nemultumirea si, nu in ultimul rind, apelul celor de la BLUE LIONS catre omul de care se leaga destinul celei mai iubite echipe din Oltenia si nu numai.


„Domnul Mititelu a declarat ca 99 la suta vom fi promovati la sfirsitul turului. Parerea noastra, cu lotul acesta care a pierdut de doua ori cu Dacia Mioveni, tur-retur, avem sanse zece la suta de promovare. In prima repriza, echipa a jucat cit de cit, asezata bine in teren, dar in a doua repriza nu a mai avut pe cine sa aseze. «Canguri» (jucatorii australieni) puteam gasi si la echipele de Divizia C din Oltenia. Ca sa promovam, am mai avea nevoie de jumatate de echipa, cu conditia sa nu isi propuna altii sa promoveze. Probabil ca in lotul asta cel mai bun jucator ramine, de departe, «batrinul» Ovidiu Stinga, iar domnul Mititelu nu si-ar dori sa aiba contracandidate Petrolul, Sibiul, Brasovul sau Otopeniul. Numai in piele de suporter oltean sa nu fii, cind te bate «puternica» Dacia Mioveni, dupa ce, pina in anii ’90, nici o echipa europeana, nici macar Bayern München, cu Rummenigge si Breitner, nu ne-a invins tur-retur. Sa nu ne abandonam niciodata credinta in ce a fost si ce va fi Universitatea Craiova!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS