10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRezervele au facut diferenta

Rezervele au facut diferenta

Sosita in Craiova pentru a efectua vizita medicala la Policlinica Sportiva, divizionara A Pandurii Tirgu Jiu a programat si o intilnire amicala cu Scoala de Fotbal „Gica Popescu“. Amicalul a avut loc marti, pe stadionul de la Hanul Doctorului, si a consemnat victoria elevilor lui Emil Sandoi, care au surclasat divizionara C cu 4-0, gratie reusitelor semnate de Vintilescu (’55), Vancea (’66), C. Popescu (’87) si Bogoi (’89).


Cu toate ca rezultatul final este unul de proportii, trebuie sa remarcam ca „scolarii“ lui Adrian Popescu au facut o prima repriza foarte buna, in care au pus destule probleme in atac si au demonstrat ca stiu sa se apere precis. In partea a doua a jocului, diferenta de valoare a rezervelor celor doua grupari si-a spus cuvintul.


Adrian Popescu a mizat in prima repriza pe serviciile urmatorilor jucatori: Stanciulescu – Girbita, Irimescu, Circiumaru, Cimpoieru – Nita, Krakner, Ignat, Grecu – Popescu, Dragotescu. Pe parcurs au mai intrat: Sitaru, Mosteanu, Murdarea, Ilie, Popa, I. Mihai, Duica, Ciocilteu si Ceausu.


De partea cealalta, Emil Sandoi a beneficiat de serviciile urmatorilor „panduri“: T. Lung – Bertea, Stepanov, R. Radoi, Ursu – D. Radoi, Buia, Novatovici, Patrascu – Disney, Verdes. Dupa pauza si-au facut aparitia: Balaet, Trofin, Scarlatache, Bogoi, C. Popescu, I. Stefan, Vancea, Nica, M. Ilie si Vintilescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS