21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAutoritatile locale ajuta Jiul Petrosani

Autoritatile locale ajuta Jiul Petrosani

Patronul echipei Jiul Petrosani, Alin Simota, a spus ca, pentru prima data in ultimii 15 ani, echipa a fost sprijinita financiar de Consiliul Judetean Hunedoara. „Cantonamentul efectuat de echipa in Ungaria ne-a costat 500 de milioane de lei. Mai mult de jumatate din suma a fost achitata de Consiliul Judetean Hunedoara. Am primit asigurari ca vom mai fi ajutati in masura in care bugetul o va permite“, a spus Simota.


Afirmatiile acestuia au fost confirmate de presedintele consiliului judetean, Mircea Molot. „Am virat in contul clubului Jiul 400 de milioane de lei, in doua transe. In continuare, vom sustine financiar singurul club din judet care evolueaza in prima liga. Activitatea clubului Jiul va fi cuprinsa in bugetul de anul viitor“, a spus Mircea Molot.


Alin Simota a dezvaluit ca si Primaria municipiului Petrosani s-a aratat dispusa sa ajute echipa. „Primaria ne-a virat deja aproximativ doua miliarde de lei, cu promisiunea ca vom mai primi alte doua miliarde de lei pina la inceperea campionatului“, a spus Alin Simota.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS