14 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Vreau sa joc in Divizia A!“

„Vreau sa joc in Divizia A!“

Ieri, in jurul prinzului, Dorel Stoica nu a putut sa dea un raspuns concret in privinta echipei la care va evolua in sezonul urmator. Fundasul oltean a spus ca respecta Universitatea Craiova, insa ar dori sa evolueze in Divizia A, indiferent de numele echipei.


– Esti sub contract cu FC Caracal, iar in pregatiri ai fost cu echipa Pandurii, desi erai asteptat la Universitatea. Ce vei face de miine, incotro?


– La aceasta ora (ieri, ora 13.00 – n.r.) nu am un raspuns clar. Pe scurt, acum nu stiu, dar miine s-ar putea sa am un raspuns mai concret. Poate miine (astazi – n.r.) ma voi duce la Caracal, la Tirgu Jiu sau in alta parte. Depinde… Astept raspunsul conducerii. De ce ma intrebati?


– Situatia ta pare destul de incurcata, deoarece oficialii de la FC Caracal pretind ca trebuie sa te prezinti la Universitatea, tu fiind pe lista jucatorilor trimisi pe 21 iunie de patronii George Ilinca si Paul Valuta la Universitatea…


– Eu prefer sa joc in Divizia A, nu neaparat la Pandurii Tirgu Jiu, echipa cu care m-am pregatit in ultimele saptamini. Nu conteaza ca ar fi Rapid, Dinamo, Pandurii sau alta echipa, ci, repet, vreau sa joc in prima liga. Aceasta-i dorinta mea si nu mi se pare ca vreau ceva ilogic. Si nu vreau sa supar pe nimeni.


– Fara acordul celor de la FC Caracal nu poti insa juca acolo unde ai vrea. Ce vei face in aceasta situatie?


– Voi juca la FC Caracal, echipa cu care, intr-adevar, sint sub contract.


– Inteleg insa din acest raspuns ca refuzi sa joci sub culorile Universitatii?


– Nu refuz Universitatea, n-am spus asa ceva, n-as vrea sa se inteleaga asta. Universitatea este un nume in fotbalul românesc, dar am afirmat ca as vrea sa joc in Divizia A. Eu am o virsta, nu mai sint foarte tinar. Mi s-a oferit aceasta oportunitate, aceea de a juca in Divizia A. Oricine isi doreste, logic, un pas inainte, nu? De aceea am fost cu nou promovata Pandurii in pregatire.


– Cum a fost in turneul din Italia si Austria?


– Foarte bine, super!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS