28.3 C
Craiova
sâmbătă, 15 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Satelitul“ Universitatii a cistigat Memorialul „Cristi Neamtu“

„Satelitul“ Universitatii a cistigat Memorialul „Cristi Neamtu“

Localitatea Ostroveni a gazduit, in week-end, Memorialul „Cristi Neamtu“, competitie organizata de AJF Dolj si ajunsa la cea de-a treia editie. In afara de formatia gazda, Recolta, la acest miniturneu au mai participat o divizionara D, UT Dabuleni, Fulgerul Mirsani (echipa care s-a impus in seria a 4-a din Elita) si Primavara Craiova, „satelitul“ Universitatii. Intrecerea a fost cistigata de echipa a doua a Stiintei, formatie care s-a impus ieri, cu 3-2, in finala cu Recolta Ostroveni, dupa un meci destul de disputat. Gazdele au condus la pauza cu 2-1, prin golurile lui Glavan si Oprescu, alb-albastrii revenind in partea secunda prin reusitele lui Cagnea si Dananae, venite la interval de doua minute, ultimul izbutind „dubla“ cu un sut de la 20 de metri.


Finala mica a fost adjudecata de UT Dabuleni, care a invins cu 4-0 pe Fulgerul Mirsani. In partidele de simbata, Recolta Ostroveni trecuse de Fulgerul cu 2-0, in timp ce tinerii jucatori de la Primavara facusera instructie cu echipa din Dabuleni, pe care o invinsesera cu 9-0, prin reusitele lui G. Ionescu (3), D. Oprea (2), Gae (2), A. Roman si Viloi. Titlul de cel mai bun portar al competitiei i-a revenit aparatorului buturilor Recoltei Ostroveni, Relu Irimin.


La finalul competitiei, mama celui omagiat a primit din partea AJF patru milioane de lei, insa actualul conducator al Universitatii, desi a avut reprezentanti la Ostroveni, s-a facut ca a uitat de tinarul portar care, in urma cu trei ani si jumatate, se stingea din viata in timpul unui cantonament de pregatire in Cipru, dupa un accident stupid la antrenament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS