25.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSahtior este lidera

Sahtior este lidera

Sahtior Donetk, formatie pregatita de tehnicianul român Mircea Lucescu, a obtinut simbata cea de-a treia victorie consecutiva in actuala editie a campionatului Ucrainei. In runda a treia, Sahtior s-a impus, cu scorul de 3-2, pe terenul formatiei Arsenal Harkov. Pentru echipa lui Lucescu au punctat Belik (’30), Timosciuk (’34) si Matuzalem (’37), in timp ce golurile gazdelor au fost marcate de Telih (’18) si Ribeiro (’68, din penalti).


La Sahtior, Razvan Rat a fost titular, in timp ce Flavius Stoican a fost rezerva. Jucatorii Cosmin Barcauan si Ciprian Marica nu au fost inclusi in lot pentru acest meci.


In prologul rundei a 3-a, echipa Dinamo Kiev, la care sint legitimati jucatorii Florin Cernat, Cristi Irimia si Tiberiu Ghioane, a invins vineri, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, formatia Stal. Golurile au fost marcate de Rodolfo (’35, ’58), Rincon (’48) si Rebrov (’63). Florin Cernat a intrat pe teren in minutul 65, in locul lui Aliev, in timp ce Irimia a fost rezerva. Tiberiu Ghioane a evoluat in prima repriza a meciului pe care echipa a doua a clubului Dinamo Kiev l-a disputat in compania celor de la Stal.


Iata si celelalte rezultate din etapa a 3-a a campionatului Ucrainei: Volin Lutk – Arsenal Kiev 2-1, Vorskla Poltava – Metalist Harkov 0-1, Dnepr Dnepropetrovsk – Metalurg Zaporoje 3-0, Cernomoret Odessa – Zakarpatia Ujgorod 2-0, Metalurg Donetk – Ilisevet Mariupol 0-0, Krivbas Krivoi Rog – Tavria Simferopol 2-0.


Primele locuri in clasament sint ocupate de Sahtior Donetk si Metalist Harkov, cu cite 9 puncte, urmate de Dinamo Kiev si Cernomoret Odessa, cu cite 7 puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS