15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Pandurii“ nu mai sint interesati de Dorel Stoica

„Pandurii“ nu mai sint interesati de Dorel Stoica

Divizionara A gorjeana a gasit inlocuitor pentru fundasul oltean, legitimindu-l ieri pe ucraineanul Andrey Stepanov


„Cazul Dorel Stoica“ a fost inchis ieri de clubul Pandurii Tirgu Jiu. Fundasul oltean a fost cu divizionara A gorjeana in turneul din Italia si Austria, iar astazi trebuia sa se prezinte la FC Caracal, cu care are contract pina in 2009. Din cite se pare, oficialii gruparii din „Orasul minunilor“ il vor indruma pe Stoica spre Universitatea, el fiind pe lista celor „transferati“ pe 21 iunie la Craiova. In aceste conditii, diriguitorii clubului Pandurii Tirgu Jiu au decis sa renunte la jucator, sustinind ca oficialii gruparii din Caracal ar fi cerut o suma exorbitanta pentru cedarea acestuia. In schimb, „pandurii“ l-au legitimat pe fundasul ucrainean Andrey Stepanov, de 27 de ani, care a jucat in ultimul sezon la echipa de prima liga Tavria Simferopol.


Condescu: „Am inchis «cazul Stoica»“


Presedintele divizionarei A Pandurii Tirgu Jiu, Marin Condescu, a spus ieri ca a renuntat la Stoica, deoarece FC Caracal cerea foarte mult pentru transferul sau. Condescu a adaugat ca spera ca Dorel Stoica sa contribuie decisiv la promovarea Universitatii. „Stoica era dorit de Universitatea si am decis ca nu are nici un rost sa intram in jocurile celor de la Craiova. E un jucator bun, dar i-am gasit deja un inlocuitor. Iar banii pe care cei de la Caracal ii cer pentru Stoica nu ii vom da. Nu e un capat de tara daca nu il vom lua pe Stoica si nu ne vom lasa santajati cu argumente de genul ca nu avem alta solutie in defensiva daca nu il vom cumpara. Si daca toata lumea crede ca Universitatea are nevoie de Stoica pentru a promova, de ce sa ne opunem noi? Nu sintem chiar atit de rai incit sa nu ne dorim ca echipa craioveana sa revina in Divizia A. Am inchis «cazul Stoica» pentru ca il avem aici pe Stepanov, despre care antrenorul de la Minerul Motru, Silviu Lung, a spus ca are calitati deosebite“, a spus Condescu.


Stepanov a semnat pe trei ani cu „pandurii“


Ucraineanul Andrey Stepanov a ajuns la echipa Pandurii Tirgu Jiu fiind recomandat de Vivi Rachita. Stepanov nu a fost in cantonamentul „pandurilor“ din Italia si Austria, desi era in tara atunci cind elevii lui Sandoi au plecat in turneul de pregatire. Oficialii gruparii gorjene au sustinut atunci ca ucraineanul a avut probleme cu viza, evitind insa sa vorbeasca despre un eventual transfer al lui Stepanov la echipa Pandurii, deoarece considerau ca Dorel Stoica acopera cu brio acest post. In aceste conditii, Andrey Stepanov a fost trimis cu Minerul Motru in cantonament la Predeal, antrenorul Silviu Lung sustinind ca fundasul are calitati deosebite si ca l-ar dori in lot in cazul in care „pandurii“ ar renunta la el. Cum insa transferul lui Dorel Stoica la divizionara A gorjeana a cazut, „pandurii“ l-au chemat pe Stepanov, cu care au semnat ieri un contract pe trei ani.


„Pandurii“ au achizitionat sapte jucatori


Pina in prezent, divizionara A gorjeana a facut sapte achizitii: Stepanov, Verdes, D. Radoi, Scarlatache, Lazar, Armel Mamouna si Patrascu. Marin Condescu sustine ca pina la sfirsitul acestei saptamini lotul „pandurilor“ va fi definitivat.


„Nu exclud varianta sa mai aducem jucatori. Daca vom gasi vreun «nume» pe ultima suta de metri, il vom lua“, a adaugat presedintele „pandurilor“, Marin Condescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS