15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSa nu ne obisnuim cu infringerile!

Sa nu ne obisnuim cu infringerile!

Dacia Mioveni – Universitatea 1-0


• A marcat: Chelu ’76.


Dacia: Ilie – Rusu, M. Vladu, Olteanu, Mihaila – I. Vladu, Nila, Stoica, Craioveanu – Vlasceanu, C. Ionescu. Au mai jucat: Craciun, Hapaina, Serban, A. Popa, Draghici, Baicu, Chelu, Constantin. Antrenor: E. Iordan.


Universitatea: Bornescu – Feleaga, Ciuca, Mitchell, Velcovici – Dina, Clitnovich, D. Mihai, Ciobanu – A. Piturca, A. Ionescu. Au mai jucat: Banica, Virlan, Craciunescu, Curteanu, Argintaru, Covalenco, Dananae, Girla, Stavaru, Gecic. Antrenor: O. Stinga.


• Au arbitrat: A. Caghiorgis – G. Stroe, E. Dumitrescu.


Universitatea pierdea in urma cu doua saptamini, pe „Ion Oblemenco“, cu 1-2, partida cu Dacia Mioveni, in urma unei evolutii jenante, care i-a adus in pragul disperarii pe suporteri. Intre timp, jocul elevilor lui Ovidiu Stinga a inceput sa se lege, a urmat victoria cu Sportul Studentesc, iar alb-albastrii au capatat tot mai multa incredere in propriile forte.


Jucatorii Universitatii au abordat partida de ieri, de la Mioveni, cu convingerea ca isi pot lua revansa. Socoteala de acasa nu s-a potrivit insa cu cea de pe teren, pentru ca tot argesenii au fost cei care au obtinut victoria. Prima repriza a fost dominata de la un capat la altul de alb-albastrii, care si-au creat citeva ocazii de gol, insa Piturca, Clitnovich, A. Ionescu si Velcovici au gresit tinta din pozitii favorabile.


Dupa pauza, ambii antrenori au efectuat numeroase schimbari, iar elevii lui Stinga au pierdut initiativa, dovedindu-se ca rezervele Daciei sint mai valoroase decit cele ale Universitatii. In minutul 76, centrarea lui Nila de pe partea dreapta a fost bilbiita de fundasii craioveni, iar Chelu a inscris cu un sut plasat de la 14 metri. Intrat dupa pauza, portarul Banica a avut mult de lucru, intervenind de citeva ori salvator si limitind astfel proportiile scorului.


Si in partida de la Mioveni a iesit in evidenta faptul ca Universitatea are nevoie de atacanti, virfurile Piturca, A. Ionescu si Gecic nefiind o solutie viabila, cel putin deocamdata. Cit despre cele doua infringeri cu Dacia nu putem decit sa speram ca ne vom lua revansa in campionat, atunci cind victoriile vor conta cu adevarat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII