18.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii cauta urmasi ai lui Agaliu

Oltenii cauta urmasi ai lui Agaliu

Desi oficiali ai Universitatii pretindeau ca fostul jucator al lui Espanyol Barcelona, Claudiu Raducanu, liber de contract dupa ce spaniolii au renuntat la serviciile lui, ar fi fost tentat de oferta facuta de patronul Universitatii de a juca sub culorile alb-albastre, „Blocnotes“ a preferat Vasluiul lui Porumboiu. Dupa ce dat de inteles ca Universitatea ar fi o solutie de revenire in fotbalul românesc, Raducanu a negociat, in acelasi timp, si cu FC National, fiind foarte aproape de un contract cu echipa din Cotroceni. Intre timp, el spunea oltenilor ca asteapta concretizarea unei oferte din Rusia. N-a fost din Rusia, ci putin mai aproape de Rusia: Moldova noastra. Surpriza a venit din Vaslui: Porumboiu l-a prezentat pe Raducanu purtind tricoul cu nr.14 al echipei FC Vaslui, fostul jucator al Extensivului fiind un prim tun pe piata transferurilor promise de fostul purtator al ecusonului FIFA ca arbitru. FC Vaslui se afla intr-un turneu de pregatire si jocuri in Republica Moldova, iar ieri erau asteptati in cantonamentul moldovenilor ultimele doua achizitii: Claudiu Raducanu si Florin Pirvu. De ce a preferat Claudiu Raducanu FC Vaslui? Probabil ca suma pe care i-a oferit-o Adrian Porumboiu este mai mare decit cea promisa de Mititelu, desi un apropiat al Universitatii pretinde ca Raducanu ar fi fost „imbirligat de o persoana din Craiova“.


Foarte aproape de Universitatea era, la un moment dat, si atacantul Jiului, Gabriel Apetrei. Aflat pe o lista de probabili disponibilizati de noul antrenor Ioan Chirila, Apetrei a negociat cu Universitatea si s-a ajuns, in principiu, la un acord pentru semnarea unui contract. Chiar daca patronul Jiului a cerut o suma importanta de bani, cei doi patroni, Simota si Mititelu, s-au inteles in final asupra unui posibil transfer al lui Apetrei in Banie. Dupa ce Apetrei a acceptat si clauzele financiare ale contractului, surprinzator, jucatorul s-a rasucit, ca sa zicem asa, adica nu a mai vrut sa vina la Craiova!


Acum, oficiali ai oltenilor au declarat ca in perioada urmatoare ar fi posibil sa ajunga in Craiova, dupa cei trei australieni, vreo patru albanezi, urmasi ai lui Agaliu. Jucatori sau fotbalisti? Aceasta-i intrebarea pe care si-o pun nu numai suporterii…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS