17.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMutu s-a decis sa fie un exemplu

Mutu s-a decis sa fie un exemplu

Adrian Mutu si-a propus inca o data sa se faca baiat cuminte. „Briliantul“ este constient ca sansa de a evolua la Juventus se iveste o data in viata si nu are de gind sa-i dea cu piciorul. Internationalul român a mai afirmat de citeva ori ca se va schimba, dar tot a calcat strimb, numai ca de data aceasta pare decis sa reuseasca. Pentru a nu insela increderea acordata de oficialii torinezi atunci cind l-au adus in tabara „Batrinei Doamne“, Mutu s-a decis sa fie un exemplu pentru tineri, dar nu unul negativ, cum a fost pina acum. „Intr-un anumit sens pot fi un exemplu pentru tineri: cum am fost unul negativ, acum vreau sa fiu unul pozitiv, sa demonstrez tuturor ca ma pot schimba, cu vointa si sacrificiu. Si evident cu noroc, pentru ca este nevoie de cineva care sa creada in tine. Cei de la Juventus mi-au facut un cadou frumos, au crezut in mine, iar eu ii voi rasplati“, a afirmat Adrian Mutu.


Atacantul român isi doreste sa prinda chiar primul unsprezece la Juve, echipa la care vrea sa atinga din nou virful de forma si sa-si relanseze cariera. „Adevaratul meu titlu este ca am ramas la Juventus, dar acum va trebui sa imi cistig locul de titular“, au fost cuvintele lui Mutu, pentru care raminerea la gruparea bianconera, dupa desele speculatii legate de un eventual imprumut al sau la Roma sau Fiorentina, poate fi considerata un cistig mai mare decit titlul de campion al Italiei pe care s-i l-a trecut in palmares la finalul sezonului trecut.


„Antrenorul Fabio Capello are dreptate atunci cind spune ca trebuie sa-mi imbunatatesc jocul aerian si voi incerca sa fac acest lucru. Am revenit la forma fizica din perioada in care evoluam la Parma si nu ma inspaiminta faptul ca am drept concurenti atit de multi campioni“, a completat Mutu.


In privinta imaginii nu tocmai bune pe care si-a creat-o in ultima vreme, „Briliantul“ este de parere ca de multe ori s-a exagerat. „De cele mai multe ori s-a exagerat, desi a fost si ceva adevarat. Mai ales in România nu mi-au fost iertate greselile din trecut si oamenii au ramas in minte cu imaginea mea din acea vreme. Vreau ca toti conationalii mei sa fie mindri de mine, mai ales cei 100.000 de români care traiesc la Torino, pentru ca eu joc si pentru ei“, si-a incheiat pledoaria Adi Mutu, unul dintre liderii „generatiei ratatilor“, cum chiar el caracteriza actuala componenta a lotului national.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS