17.2 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCFR Cluj isi joaca ultima sansa in Europa

CFR Cluj isi joaca ultima sansa in Europa

Dorinel Munteanu si compania vor sustine miine, pe stadionul „Geoffroy-Guichard“, mansa retur cu AS Saint-Etienne, din cadrul sferturilor de finala ale Cupei UEFA-Intertoto. Duminica trecuta, la Cluj, scorul a fost egal, 1-1, motiv pentru care francezii pornesc cu prima sansa in retur. „Ceferistii“ nu au depus insa armele si sint decisi sa-si joace pina la capat aceasta ultima ocazie de a ramine in competitia in care au facut deja istorie, eliminind pe Athletic Bilbao.


Surprinzator, francezii nu se declara optimisti dupa remiza din tur, luindu-si toate masurile de precautie pentru confruntarea cu ardelenii. Atacantul Frederic Piquionne, cel care a marcat la Cluj golul egalizator, crede ca jucatorii lui Saint-Etienne trebuie sa se teama de formatia româna, care este mult mai bine pregatita din punct de vedere fizic. „Din fericire pentru noi, am marcat un gol, lucru care ne permite sa avem sanse bune de calificare. Dar trebuie sa ne temem de aceasta echipa care este mult mai bine pregatita din punct de vedere fizic. Insa, cred ca noi trebuie sa jucam mai mult pe jos, ceea ce ne va permite sa-i contram mai bine“, a afirmat Piquionne.


Meciul dintre AS Saint-Etienne si CFR Ecomax Cluj va fi arbitrat de o brigada italiana, care il va avea la centru pe cunoscutul Pasquale Rodomonti, asistenti urmind sa fie Andrea Consolo si Francesco Milardi.


Cu exceptia partidei de la Saint-Etienne, care se va disputa miine, de la ora 18.30, celelalte meciuri din returul sferturilor de finala ale Cupei UEFA-Intertot, vor avea loc astazi, dupa urmatorul program: Newcastle United (Anglia) – Dubnica (Slovacia) – in tur, 3-1; Jalgjiris Vilnius (Lituania) – Aigaleo (Grecia) – in tur, 3-1; Slaven Belupo (Croatia) – Deportivo La Coruna (Spania) – in tur, 0-1; Tampere United (Finlanda) – Lazio Roma (Italia) – in tur, 0-3; Hamburg SV (Germania) – Uniao Leiria (Portugalia) – in tur, 1-0; Sigma Olomouc (Cehia) – Borussia Dortmund (Germania) – in tur, 1-1; Slovan Liberec (Cehia) – Roda Kerkrade (Olanda) – in tur, 0-0; RC Lens (Franta) – Varteks Varadzin (Croatia) – in tur, 1-1; VfL Wolfsburg (Germania) – IFK Göteborg (Suedia) – in tur, 2-0; Olympique Marseille (Franta) – Young Boys Berna (Elvetia) – in tur, 3-2; FC Valencia (Spania) – La Gantoise (Belgia) – in tur, 0-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS