14 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportUtaka si Hadji vor rata inceputul sezonului

Utaka si Hadji vor rata inceputul sezonului

Ladislau Bölöni, tehnicianul român al echipei franceze Rennes, s-a aratat dezamagit de faptul ca pregatirea formatiei sale in vederea noului sezon competitional este perturbata din cauza accidentarilor jucatorilor.


Bölöni sustine ca doi dintre jucatorii achizitionati in aceasta vara, atacantul nigerian John Utaka si mijlocasul marocan Youssouf Hadji, au sanse mici sa evolueze in meciurile din debutul campionatului. „Nu vad cum vor putea Utaka si Hadji sa joace la inceputul sezonului. Sper ca, peste doua sau trei saptamini, situatia lor sa se imbunatateasca“, a spus antrenorul român.


Pe 5 iulie, Utaka a suferit o ruptura la coapsa in ultimul meci al sezonului precedent, cind evolua la RC Lens, iar tratamentul la care a fost supus nu a fost eficace in timpul vacantei. La rindul sau, Hadji a suferit o ruptura la muschii aductori, in momentul in care a inceput pregatirea cu Rennes. Mijlocasii Arnold Mvuemba, Gregory Bourillon si fundasii Jacques Faty si Adailton sint, de asemenea, accidentati.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS