17.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPiturca si Clitnovici, din nou plopisti

Piturca si Clitnovici, din nou plopisti

Ţinind cont de cit tam-tam s-a facut o data cu aducerea celor doi fotbalisti „scula“, cum i-a caracterizat Adrian Mititelu, toti cei prezenti in tribunele stadionului „Ion Oblemenco“ asteptau ca Alexandru Piturca si Daniel Clitnovici sa se evidentieze prin ceva. Si asa a fost, insa negativ. Vorbind despre evolutia fiului de selectioner, nu putem spune absolut nimic, pentru ca virful craiovean este un pacifist convins. Nu a suparat pe nimeni, mai mult, apararea bucurestenilor cred ca nu a stiut de existenta sa, in ciuda constructiei fizice, evolutia lui Alex fiind la fel de prosta ca in intilnirile anterioare, dar mai are destul timp sa ne convinga de faptul ca merita sa imbrace tricoul alb-albastru.


Acelasi lucru il putem spune si despre australianul Daniel Clitnovici, care a absentat in totalitate din jocul colegilor sai, nu a facut marcaj si nu a stiut sa inchida unghiurile. In plus, putinele pase de care a beneficiat le-a pierdut cu foarte mare usurinta. Cu certitudine, valoarea mijlocasului central a lasat de dorit, asteptarea unei evolutii demne de toata lauda fiind la fel de departe ca distanta care desparte Australia de România.


Legat de evolutia fundasului Josh Mitchell, nu putem spune mare lucru, pentru ca acesta a parasit prematur terenul de joc, insa cu Dunarea Giurgiu ne-a impresionat prin precizia cu care respingea orice balon aflat in preajma sa si merita creditat. In schimb, in momentul in care a vazut meritat cartonasul rosu, ne-a convins ca este un jucator rudimentar, intrarea brutala a australianului aducindu-ne aminte de Erik Biemme, jucatorul care a evoluat pentru Universitatea acum doi ani si avea un picior mai scurt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS