12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportConfruntare cu iz de razbunare

Confruntare cu iz de razbunare

In urma cu aproape doua saptamini, primul meci amical de pe stadionul „Ion Oblemenco“, sustinut in compania Daciei Mioveni, avea sa consemneze un esec usturator pentru elevii lui Ovidiu Stinga. Pe fondul neputintei, Universitatea a fost invinsa cu scorul de 1-2, insa dorinta de razbunare si-a facut aparitia chiar dupa fluierul final, cind suporterii au acuzat vehement jocul lamentabil practicat de favoriti. In prezent, cind relatiile de joc s-au imbunatatit vizibil si a crescut si moralul echipei dupa victoria in fata Sportului, Universitatea a acceptat provocarea de a juca si pe terenul gruparii argesene, intentionind sa restabileasca egalitatea numarului de victorii. Jocul revansa a fost stabilit miine, cu incepere de la ora 18.00, elevii lui Ovidiu Stinga urmind sa plece spre Pitesti imediat dupa efectuarea antrenamentului programat de dimineata.


O alta confruntare pe care au perfectat-o conducatorii de pe Unirii 86 este cea cu Minerul Motru, echipa antrenata de Silviu Lung dindu-si acceptul pentru 3 august, amicalul urmind sa se dispute tot pe fostul „Central“, probabil la lumina reflectoarelor.


Pina atunci, Universitatea va mai intilni, pe 28 iulie, Jiul Petrosani, iar in ziua imediat urmatoare va efectua o scurta deplasare la Rimnicu Vilcea, unde va da piept cu echipa CSM din localitate, nou promovata in Divizia B.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS