15.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportChivu are unda verde pentru Inter

Chivu are unda verde pentru Inter

Varianta de transfer a lui Cristian Chivu la Inter Milano incepe sa prinda tot mai mult contur. Presa italiana sustine ca diriguitorii lui AS Roma sint dispusi sa se desparta de capitanul nationalei României daca vor primi in schimb 15 milioane de euro. Presati de problemele create dupa ce FIFA le-a interzis sa mai faca achizitii timp de un an, conducatorii clubului din Cetatea Eterna l-au informat pe impresarul fundasului român ca jucatorul se poate transfera la Inter daca gruparea nerazurra pune pe masa intreaga suma ceruta, desi in urma cu o saptamina il declarasera „netrasferabil“ pe resitean.


De altfel, agentul lui Chivu, Andrea Pretti, s-a si deplasat marti seara la Trigoria pentru a discuta cu oficialii lui AS Roma despre atentia continua pe care Inter i-o acorda „clientului sau“. Conform presei italiene, prin vinzarea lui Cristi Chivu giallorossi ar face rost de bani pentru a-i oferi un nou contract atacantului Antonio Cassano, jucator curtat intens de Juventus, dar despre care românul a spus ca este „un element disturbator“ in interiorul echipei, precizind ca nu mai vrea sa joace alaturi de el in viitorul sezon.


Transferul lui Chivu la gruparea lui Massimo Moratti era conditionat de aducerea in lotul pregatit de Roberto Mancini a fundasului argentinian Walter Samuel, de la Real Madrid. Insa cum in discutiile dintre cele doua cluburi si-a bagat coada si Juventus, care ar vrea sa-l sufle interistilor pe jucatorul sud-american, nu ar fi exlcus ca nerazzurri sa renunte la ideea de a-l mai aduce pe Samuel si sa se orienteze spre internationalul român, un mai vechi obiectiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU