19.8 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMutu s-a suparat pe toata lumea

Mutu s-a suparat pe toata lumea

Adrian Mutu, atacantul formatiei Juventus Torino, a spus ca nu isi explica prezenta fundasului Cristian Chivu la meciul România ’94 – Brazilia ’94, care s-a disputat simbata seara, in cadrul evenimentului „Seara Campionilor“. „Nu stiam unde joaca Chivu, la noi sau la «generatia de aur»? L-am vazut la meci, nu stiam ca a jucat in ’94… Eu nu aveam loc acolo, pentru ca nu fac parte din acea generatie. Eu fac parte din acea generatie despre care se spune ca este de ratati, fac parte din aceasta generatie, ca si Chivu, ca si ceilalti. Nu stiu care era rostul lui acolo, probabil ca invitat…“, a spus Mutu.


Mutu: „«Generatia de aur» nu a cistigat nimic“


Adrian Mutu a spus ca el nu ar numi „generatia de aur“ astfel, deoarece „nu a cistigat nici o medalie de aur“. „Eu i-as spune generatia cea mai buna a fotbalului românesc, si asa este. Noi nu cred ca o sa formam in citiva ani o echipa cum au fost ei. Cred ca generatii ratate au fost toti inaintea lor si dupa ei. Normal ca noi ne simtim frustrati, pentru ca avem in spate aceasta generatie si simtim presiunea. Vrem sa avem rezultate ca ale lor, dar nu le avem“, a precizat „Briliantul“.


Intrebat daca actuala generatie ar putea fi invinsa intr-un meci de echipa României care a jucat la „Seara Campionilor“, Mutu a spus: „Mi se pare exagerat sa spunem ca ne-ar putea bate, sa nu exageram, sa raminem cu picioarele pe pamint. Pentru ca majoritatea au peste 36 de ani, altii poate peste 40. Nu numai ca ii batem, dar ii batem rau… Aaa, daca erau la „forma fizica“ la care au fost, probabil ca ne bateau sau aveam un meci greu. Da, un meci caritabil nu ar fi nici o problema, il acceptam cu placere“.


Popescu: „Nu comentez declaratiile lui Mutu“


Raspunzindu-i lui Mutu, impresarul Gheorghe Popescu a spus ca l-a invitat pe Cristian Chivu la „Seara Campionilor“ pentru a stringe mai multi bani pentru donatii. „Pe Chivu l-am invitat cu o zi inainte de eveniment, dupa ce am vazut donatia pe care a facut-o sinistratilor din zona Moldovei. Eram convins ca prezenta lui va aduce beneficii la «Seara Campionilor», dovada ca tricoul lui s-a vindut cu 22.000 de euro. Ginditi-va ca fara el se stringeau cu 22.000 de euro mai putin pentru victimele inundatiilor“, a spus Popescu.


„Baciul“ nu a dorit sa comenteze aprecierea lui Mutu, conform careia nu ar numi echipa care s-a calificat in sferturile de finala ale CM 1994 „generatia de aur“. „Am mai discutat cu el in ultima vreme si nu mi s-a parut sa aiba ceva impotriva noastra. E si greu sa aiba el ceva impotriva noastra. Dar nu ma intereseaza pe mine ce a zis Mutu, nu vreau sa comentez declaratiile lui“, a mentionat Popescu.


Vladoiu: „Mutu e un zero barat“


Fostul international Ion Vladoiu sustine ca Adrian Mutu era sub influenta „prafurilor“ atunci cind a spus ca nu ar numi echipa care s-a calificat in sferturile de finala ale CM 1994 „generatia de aur“. „Cred ca era sub influenta prafurilor cind a vorbit despre noi asa. De unde sa stiu ce are el cu «generatia de aur»? De fapt, nici nu ma intereseaza ce declara Mutu si nu ma intereseaza nici el ca persoana. Cine e Mutu pina la urma? Exemplul cel mai elocvent este dat de faptele lui. Eu cred ca-l bagam prea mult in seama. Pentru mine e inexistent, ca si pentru restul componentilor echipei nationale din ’94. E un zero barat“, a spus Vladoiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS