20.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGecic a ajuns la destinatie

Gecic a ajuns la destinatie

Atacantii Gabriel Apetrei si Salih Jaber se lasa asteptati


In zilele urmatoare il vom putea vedea la lucru pe atacantul australian de origine croata Daniel Gecic, care a aterizat ieri, pe Aeroportul „Henry Coanda“ din Capitala. Gecic a vizionat aseara partida desfasurata pe stadionul „Ion Oblemenco“, intre Universitatea si Sportul Studentesc.


Daniel Gecic masoara aproape 1,90 metri, are 22 de ani si a mai evoluat la doua grupari din Croatia, la Hajduk Split (echipa de tineret-rezerve) si la prim-divizionara Slaven Belupo, in timp ce in actualul sezon competitional a marcat 23 de goluri pentru echipa de la antipozi Gold Coast Knights. Oboseala acumulata si diferenta de fus orar dintre Australia si România il vor impiedica sa intre imediat in pregatirile lui Ovidiu Stinga, insa peste doua zile, cu siguranta, Gecic va incepe antrenamente si munca de lamurire in ceea ce priveste valoarea sa.


La capitolul „asteptari“ ii putem trece pe Gabriel Apetrei, cu toate ca Alin Simota si-a dat acceptul ca jucatorul sa se antreneze cu gruparea din Banie, si pe atacantul irakian Salih Jaber, care nu a mai venit, invocind niste probleme legate de viza.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS