11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTraind cu frica-n sin

Traind cu frica-n sin

Dupa ce a fost tras la raspundere de suporteri la finalul intilnirii cu Dunarea Giurgiu, in care Universitatea a jucat din inertie, fara nici o „partitura“ prestabilita, Adrian Mititelu si-a dat seama ca nu se afla in gratiile celor pe care ii „calauzea“ nu cu mult timp in urma. „Episodul“ din Valea Rosie a venit dupa doua amicale in care elevii lui Ovidiu Stinga s-au confundat cu penibilul, mai ales in meciul cu Dacia Mioveni, iar o lume intreaga urla ca Universitatea nu joaca nimic, in timp ce oficialii de pe Unirii 86 ii contraziceau vehement si le spuneau sa aiba incredere si rabdare. Si au avut.


Dar problema pe care au invocat-o ultrasii nu a disparut, din contra, continua. Contestatia este strict legata de valoarea fiecarui component in parte, unii beneficiind de aprecieri meritate (Dina, Velcovici, Ciuca), in timp ce restul sint pusi la zid dupa ce evolutiile „stralucite“ de pina acum ne-au demonstrat perfect ca sint „scule de fotbalisti“, asa cum sustine Adrian Mititelu. „Avem rabdare, dar nu la infinit. Mai este o luna si incepe campionatul, pe cine ne putem baza? Pe vorbe? Vrem fotbalisti, nu tentative! La cum joaca astia, ne ducem mai degraba in Divizia C, decit sa promovam“, sustineau cei care nu vor altceva decit binele Universitatii si nu pot asista nepasatori la haosul pe care il prezinta Universitatea in jocul sau. Ba, mai mult, site-urile factiunilor care alcatuiesc galeria Universitatii ii acorda foarte mare importanta celui care promite cu nonsalanta ca in patru ani cei pe care ii vedem astazi vor fi campionii României.


BLUE LIONS: „Mititelu, un fost angajat al lui Staicu“


Sub titlul „Nu Mititelu!“, pagina de pe internet a celor de la BLUE LIONS ii face o prezentare ampla patronului craiovean, care pare sa nu inteleaga ca vorbele nu tin de „foame“.


„Cine e Mititelu? Fost angajat al lui Staicu! Fost presedinte la Craiova, cind a vrut sa schimbe emblema clubului, punind o pasarica, cica pasarea Phoenix!?! Si-a scris singur pe zidurile casei amenintari ca venind din partea suporterilor. A reusit sa se certe cu toata lumea, mergind pe ideea stalinista «cine nu e cu el e impotriva lui», nefiind diplomat si nestiind sa cultive si sa intretina niste relatii esentiale in lumea fotbalului românesc!! A afirmat in presa ca patru anonimi vor ajunge la nationala, iar Stinga, care nu a antrenat pe nimeni, va fi revelatia sezonului. «Relanseaza» Craiova cu jumatate de la Caracal si jumatate din Australia. Asa intelege el reconstructia Craiovei! E singura echipa cu pretentii care nu a plecat in cantonament, preferind «aerul tare de acasa». A angajat mai multi suporteri din galeria Craiovei la ziarul lui pentru a-i atrage de partea sa. A afirmat ca va fi unul dintre cei mai bogati oameni din tara, facindu-ne sa numaram baltile din jurul Craiovei. A spus ca vom lua campionatul in urmatorii patru ani si apoi va dona echipa gratis… exact cum a facut si «mentorul» lui, Dinel Staicu, care a donat-o… lui Dinamo“.


Sustinut doar de „aplaudaci“


In acest fel nu putem spune ca Mititelu nu beneficiaza de toata „simpatia“ fanilor, mai ales acum, cind zvonurile potrivit carora Dinel Staicu l-ar fi imprumutat cu sapte sute de mii de euro pentru a plati jucatorii luati de la FC Caracal, ne duc cu gindul spre o noua „lovitura de tea-tru“. Lui Mititelu ii va fi foarte greu sa realizeze ce si-a propus, in conditiile in care arunca cu „pietre“ in toti cei care ii spun ca performanta se poate face numai cu bani, altfel risca sa nu mai fie sustinut de nimeni, nici macar de „aplaudacii“ care in curind se vor satura sa astepte infaptuirea unor vorbe aruncate aiurea. Dezamagirea ar fi prea mare…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS