12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStinga a strimbat din nas

Stinga a strimbat din nas

Cu toate ca partida amicala cu Dunarea Giurgiu s-a disputat in Valea Rosie, staff-ul Universitatii nu a dorit sa discute cu reprezentantii mass-media decit la cantonamentul din Lunca, unde s-au dovedit amabili doar Ovidiu Stinga si cei doi australieni, sositi in probe. Antrenorul-jucator a vorbit mai mult despre partida care urma sa aiba loc la Timisoara, despre România anilor 1994, mai precis despre „Generatia de Aur“, decit de cele intimplate in meciul cu Dunarea Giurgiu.


Revenind la „oile“ noastre, Stinga a declarat ca nu este multumit de cum s-au prezentat elevii sai in teren, recunoscind faptul ca este suparat pe multi dintre componentii Universitatii. Fara a nominaliza pe cineva, tehnicianul craiovean a lasat sa se inteleaga ca vor exista destule repercusiuni asupra celor care nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor si nu i-au ascultat indicatiile de dinaintea intilnirii, insa a specificat ca lucrurile vor fi spalate in familie.


La rindul lor, ultimii sositi, Daniel Clitnovici si Josh Mitchell, s-au aratat entuziasmati de trecutul Universitatii Craiova si spera sa poata contribui la redobindirea locului din Divizia A. „Trecutul Universitatii nu este la indemina oricui. Acum, cind echipa a retrogradat, toata lumea este suparata si neincrezatoare, dar sint convins ca de la anul lucrurile vor intra in normal si suporterii vor fi din nou fericiti. Imi doresc sa joc la Universitatea si sa pot ajuta la promovarea echipei si, de ce nu, la dobindirea altor trofee“, a spus Mitchell, ale carui cuvinte au semanat foarte mult cu cele ale lui Clitnovici.


Daca evolutia fundasului australian din amicalul sustinut vineri a facut publicul cel putin „curios“, in unele momente acesta primind chiar aplauze, nu putem spune acelasi lucru si despre conationalul sau, care nu a aratat nimic, insa va avea destul timp la dispozitie pentru a-si dovedi sau nu valoarea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS