11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMititelu a fost prins in „ofsaid“

Mititelu a fost prins in „ofsaid“

Amicalul sustinut vineri pe stadionul „Electro“ din Valea Rosie in compania celor de la Dunarea Giurgiu a edificat suporterii in ceea ce priveste valoarea lotului de jucatori, in ciuda faptului ca alb-albastrii au cistigat cu 3-1. Jocul slab al favoritilor a fost taxat de cei prezenti in tribune, atit pe parcursul celor 90 de minute, cit si la finalul intilnirii, cind Adrian Mititelu a fost prins la „mantinela“ si certat „ca la carte“.


Discutia a fost inceputa de un grup de patimasi, format si din sustinatorii patronului craiovean, care au dorit sa-si exprime nemultumirea vizavi de prestatia slaba si, nu in ultimul rind, de jucatorii „scula“ veniti sa salveze blazonul Universitatii. Asa cum era de asteptat, dupa doar cinci minute de „parlamentari“, lui Mititelu i-a sarit „mustarul“ si dialogul s-a tranformat mai mult intr-o cearta, in care cel care se „ratoia“ mai puternic avea dreptate.


Contestatarii nu au reusit sa-si impuna punctul de vedere, cu toate ca fiul selectionerului, Clitnovici si „micul Balaci“ (Andrei Ionescu) au fost in plop, „proba“ fiind distrusa de Mititelu, care le-a tinut „palma“ cu atita ardoare incit fanii incepusera sa se intrebe daca nu cumva au vazut alt meci. Bineinteles ca „discutia“ avea sa degenereze in momentul in care suporterii au cerut fotbatisti de valoare, nu prieteni ai sportului-rege.


Recital Mititelu


Si Mititelu a inceput recitalul. „Pe cine vreti, ma, sa aduc? Ca in opinia voastra nu e bun nici unul. Nu vor, ma, sa vina. Ce sa le fac? Sa-i iau cu forta? Va dau eu bani si aduceti voi fotbalistii aia de care vorbiti“, a spus iritat Mititelu. „Va dau bani, dar voi gajati cu apartamentele pentru ei si daca sint buni ramin, daca nu…“, a completat patronul Universitatii, mindru de replica cu care ii pusese la punct pe suporteri. Insa tacerea avea sa fie intrerupta la scurt timp de un grup micut, care l-au scos din sarite pe Mititelu dupa o intrebare delicata: „Dar tu, ai bani? Ca de gura esti bun“, moment in care Mititelu si-a „etalat“ calitatile corzilor vocale. „Da ma, am! Eu am investit pina acum peste 1.200.000 de dolari si o sa bag atit cit va fi nevoie“, a afirmat patronul Universitatii, incercind sa-si impuna punctul de vedere.


„Daca vine alt investitor, ma voi retrage“


Asediul intrebarilor de bun simt a continuat, suporterii apelind la subtilitati care l-au pus pe Adrian Mititelu intr-o postura deloc confortabila. „Spui ca iubesti Universitatea si ca ii vrei binele… Daca vine cineva cu foarte multi bani, ca la Timisoara, te vei retrage?“, asa suna intrebarea care avea sa-l puna in dificultate pe noul patron, care la inceput a zimbit ironic si a refuzat sa dea un raspuns edificator. Dar suporterii nu s-au lasat si au repetat intrebarea. Dupa mai multe insistente, neavind cum sa se eschiveze, Mititelu a rabufnit: „Da, o sa ma dau la o parte, sa va fac voua pe plac. Sau fac altceva: cind o sa fim pe primul loc in tur, o sa v-o dau voua gratis, ca le stiti pe toate“, a spus Mititelu, care incerca sa intrerupa „dialogul“ spunind ca are treaba si trebuie sa plece…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU