6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNanu nu mai vine la Universitatea

Nanu nu mai vine la Universitatea

Aflat pe lista cu prioritati a Universitatii Craiova, Stefan Nanu acceptase oferta lui Adrian Mititelu chiar de la prima intilnire, in ideea ca poate fi alaturi de familie si poate, in sfirsit, sa imbrace tricoul alb-albastru. Un singur lucru impiedica aceasta mutare, fotbalistul cerindu-i patronului un ragaz de citeva zile pentru a-si rezolva unele probleme cu echipa pentru care a evoluat sezonul trecut, Otelul Galati. Oficialul craiovean s-a cam sucit cind a auzit acest lucru, dar s-a hotarit sa-l pasuiasca citeva zile, timp in care trebuia sa mentina legatura prin telefon. Nu s-a intimplat acest lucru si, ca urmare, Nanu a decis sa decline oferta lui Mititelu, raminind la echipa galateana, cu toate ca stagiul montan, sustinut la Predeal, a luat sfirsit chiar ieri. L-am contactat pe fundasul oltean, care ne-a raspuns la o serie de intrebari.


– Cum decurg tratativele cu Univeristatea? Te asteptam la Craiova?


– Am purtat o discutie acum vreo doua saptamini cu Mititelu si ne intelesesem. Tot ce i-am cerut a fost sa ma lase sa ma duc sa-mi rezolv problemele cu Otelul Galati. A inteles acest lucru, cu toate ca nu i-a cazut prea bine, si ramasese sa mentinem legatura prin telefon.


– Ai mai fost contactat de atunci de vreun oficial?


– Tocmai asta este problema. Nu m-a mai sunat nimeni pina acum, drept pentru care m-am dus cu Otelul in cantonament. Astazi (ieri – n.r) a fost ultima zi la Predeal si o sa vin acasa. Mi-am dat seama ca nu mai sint interesati de serviciile mele, pentru ca daca Stinga ma voia neaparat stia cum sa ma gaseasca. Nu au facut-o, sa fie sanatosi!


– Nu v-ati inteles la bani? Au mai fost si alti factori care au impiedicat transferul?


– Nu a fost vorba de bani. Le-am cerut mult mai putin decit am luat de la Galati. Nu banii m-au interesat foarte tare. Am destui. Voiam sa vin acasa, sa fiu alaturi de familie si de prieteni, sa joc si eu macar pe finalul carierei la Universitatea, echipa mea de suflet.


– Totusi miine (astazi – n.r) revii in Craiova, poti relua discutiile sau nu te mai intereseaza. Vei continua cu Otelul?


– Am discutat cu foarte multa lume, si, culmea, toti mi-au zis sa-mi vad de treaba pentru ca lucrurile nu sint prea roz la Universitatea. Sint hotarit 99 la suta sa continuu cu Otelul. Nu as vrea sa ma injure lumea pe mine daca echipa va merge prost.


– Ce vrei sa spui? Iti este frica de public sau de valoarea lotului pe care-l are Stinga?


– Pai, nu este un lot valoros. Cu zece jucatori tineri de la Caracal si juniorii pe care ii are Stinga nu ma astept la foarte multe lucruri bune. La greu, lumea o sa-mi zica mie ca sint batrin si nu mai pot. Nu am nevoie de asa ceva.


– Patronul spune ca acesti tineri sint de valoare si vor promova cu siguranta. Nu esti de aceeasi parere?


– Mititelu este visator. Cu lotul actual sa-si ia gindul de la promovare. Ii mai trebuie jucatori de valoare, cu experienta, pentru ca Divizia B nu este deloc usoara. Uita-te la Sibiu si la Petrolul ce echipe puternice si omogene au. Craiova daca voia sa promoveze trebuia sa aiba zece jucatori de valoare, si citiva tineri care sa creasca pe linga ei. Nicidecum numai copii. In fine, eu o sa le tin pumnii, sper sa gresesc…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS