13.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Nu am dorit sa impresionam publicul“

„Nu am dorit sa impresionam publicul“

Lasind la o parte criticile publicului spectator de dupa ultimul fluier al intilnirii, Ovidiu Stinga a vorbit cu reprezentantii mass-media, la cantonamentul din Lunca Jiului, despre acest fapt. In opinia antrenorului craiovean este normala aceasta exigenta, pentru ca jocul a lasat de dorit, iar suporterii nu se impaca cu acesta idee.


„Sint nemultumit de cum s-au prezentat in teren, dar nu este cazul sa facem de pe acum aprecieri asupra jocului. A fost doar un test in care nu am dorit sa impresionam publicul si nici sa cistigam cu orice pret aceasta intilnire. Am vrut doar sa vad pe cine ma pot baza, pentru ca in cel mai scurt timp voi renunta la o parte dintre ei, iar din urmatorul amical o sa incerc sa gasesc formula ideala de joc“, a spus Stinga.


„La Craiova va fi presiune oricind, indiferent de esalonul in care va evolua, pentru ca este o echipa mare. Aceasta presiune venita din partea suporterilor nu apasa numai pe umerii mei, ci pe ai tuturor oamenilor care lucreaza la club“, a completat tehnicianul Universitatii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS