15.6 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDorinel Munteanu: „Am obtinut o victorie mare“

Dorinel Munteanu: „Am obtinut o victorie mare“

La conferinta de presa desfasurata la sfirsitul meciului de la Bilbao, Dorinel Munteanu a spus ca orice s-ar fi intimplat la loviturile de departajare, formatia sa ar fi fost adevarata cistigatoare a dublei manse cu Athletic. „Inainte de penaltiuri, le-am spus jucatorilor mei ca, orice s-ar intimpla, noi sintem adevaratii cistigatori. Pentru noi, pentru oras, pentru România este o victorie mare. Am reusit o partida extraordinara. Jucatorii mei si-au depasit limitele“, a spus antrenorul-jucator al echipei CFR Cluj.


Dorinel Munteanu le-a multumit spectatorilor pentru faptul ca l-au aplaudat atit pe el, in momentul inlocuirii, cit si pe jucatorii sai, la finalul partidei. „Suporterii din Bilbao stiu mult fotbal“, a spus Munteanu.


Mendilibar: „Drumul nostru s-a oprit aici“


Antrenorul echipei Athletic Bilbao, Jose Luis Mendilibar, a declarat ca eliminarea formatiei sale din Cupa UEFA Intertoto „nu este o catastrofa“. „Drumul nostru s-a oprit aici si nimic mai mult. Exista si aceasta posibilitate“, a opinat Mendilibar.


Jose Luis Mendilibar a apreciat ca principala cauza a faptului ca Athletic Bilbao nu a putut remonta infringerea din meciul tur, de la Cluj, a fost pregatirea deficitara a jucatorilor sai in aceasta dubla mansa, prima disputata de formatia spaniola in Intertoto.


Portarul Inaki Lafuente a calificat drept „o nebunie“ faptul ca echipa sa a trebuit sa joace un meci de 120 de minute, dupa numai doua saptamini de la reluarea pregatirilor. „Ne-a lipsit ceva la finalizare, pentru ca ocazii am avut destule. Oricum, s-a putut observa o ameliorare fata de partida din România“, a opinat jucatorul. Lafuente nu considera ca trebuie facuta o drama din eliminarea din Cupa UEFA Intertoto. „Am fost eliminati dintr-o competitie in care speram sa ajungem departe. Dar, tinind cont de circumstante, de modul si de momentul in care s-au jucat aceste partide, eu cred ca ar trebui ca, pe undeva, sa fim multumiti de echipa si de modul cum a facut fata acestei confruntari“, a a adaugat Lafuente.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS