15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMakinwa i-a fentat pe „nerazzurri“

Makinwa i-a fentat pe „nerazzurri“

Silvano Martina, agentul lui Stephen Makinwa, a confirmat transferul jucatorului nigerian la gruparea siciliana Palermo. „Din cite stiu, presedintele clubului Palermo, Maurizio Zamparini, tocmai a incheiat intelegerea cu Makinwa“, a spus Martina. In prima faza, jucatorul de culoare era pe punctul de a semna un nou contract cu Internazionale Milano, insa gruparea siciliana a intrat „pe fir“, oferindu-i un salariu mult mai mare, furindu-l practic de sub nasul nerazzurrilor. Conducatorul „vulturilor“ a promis suporterilor ca vor fi foarte multumiti dupa campania de transferari, Zamparini marturisind ca se afla in tratative avansate cu Galatasaray Istanbul, pentru transferul portarului Faryd Mondragon.


Palermo este pe punctul de a-l pierde pe atacantul Luca Toni, dorit de Fiorientina, dar presedintele Zamparini nu este de acord cu vinzarea jucatorului. „Luca Toni trebuie sa ramina la Palermo. Avem mare nevoie de el. Daca Fiorientina chiar vrea sa-l achizitioneze, atunci trebuie sa scoata din buzunar 15 milioane de euro, altfel sa-si ia gindul de la jucator“, a spus Zamparini.


Inter s-a ales doar cu Solari


Argentinianul Santiago Solari va evolua incepind din sezonul viitor la Internazionale Milano, grupare cu care a semnat un contract pe trei sezoane, suma ridicindu-se la 7,5 milioane de euro. Solari si-a trecut in palmares doua titluri ale Spaniei (2001, 2003), o Cupa Intercontinentala (2002), Liga Campionilor (2002) si Supercupa Europei (2002) cu Real Madrid, iar in sezonul 2004/2005 a evoluat in 27 de partide, in care a inscris trei goluri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS