20.5 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDoar un „ciine“ in curtea „pandurilor“

Doar un „ciine“ in curtea „pandurilor“

Intelegerea dintre Pandurii Tirgu Jiu si Dinamo Bucuresti in privinta transferurilor lui Scarlatache si Olteanu nu s-a finalizat decit partial, doar primul dindu-si acordul sa evolueze pentru gorjeni in sezonul viitor. Fundasul Scarlatache, care a jucat la Dinamo II sezonul trecut, s-a inteles cu reprezentantul tirgujienilor, fostul prefect Toni Grebla, si si-a dat acordul pentru imprumutul pentru un an la gruparea gorjeana. In schimb, Olteanu a renuntat din motive necunoscute la transferul la clubul Pandurii.


Scarlatache va pleca astazi, cu avionul, in Italia, unde va face jonctiunea cu lotul lui Sandoi in cantonamentul de la San Pellegrino. Congolezul Armel a ajuns tot pe calea aerului in Italia, imbarcindu-se la Timisoara, si a fost preluat de antrenorul Emil Sandoi de pe aeroportul din Verona. Aseara s-au purtat primele negocieri in Italia pentru aducerea portarului sirb Dejan Pesic, care a evoluat la FC Brasov in returul sezonului trecut. Pesic a negociat si cu FC Vaslui si le-a cerut moldovenilor 70.000 de euro, o suma considerata prea mare pentru o nou promovata. Se pare ca pretul cerut „pandurilor“ va fi rezonabil, gratie prieteniei antrenorului Emil Sandoi cu agentul fotbalistului.


Programat astazi, primul amical al echipei Pandurii in Italia s-a aminat pentru duminica, adversarul fiind nedesemnat inca. Cel mai probabil, Sandoi va contacta o echipa de amatori din zona, la fel cum a facut si anul trecut, elevii sai avind nevoie la inceputul pregatirilor de un adversar accesibil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS